anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare roaming la Orange Me Start 8

abraham_bela
Începător
La Me Start 8 activarea roamingului implica costuri suplimentare ?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Abonamentul Orange Me Start 8 nu ofera resurse in Roaming. Este un abonament exclusiv cu resurse nationale.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Salut! Din cate stiu eu, acest abonament nu are acces la roaming.. Ce ai in My Orange, la consum? Daca nu ai net SEE, nu ai acces la roaming.. Abonamentele cu acces la roaming sunt de la 11 euro.. Doar daca ai un abonament la fidelizare, poti negocia sa ai acces si la valori mai mici..

FLo1
#StarMember
@Jay: Orange Me 8 (8€) are acces la roaming, chiar si resurse. Depinde de cum a fost negociat.

Jay
Campion certificat
Pai asta am zis si eu @Flo_1... daca este ceva la fidelizare, are acces, daca este cel standard, cum spune @inititorul, Me start 8, n-are.. conform informatiei prezente la info abonament.. Si eu am abonament de 8 euro, cu acces la roaming, dar, a fost la prelungire.. daca faceam modificarea pe site, n-as fi avut roaming la abonamentul de 8 euro.. Cel putin, eu atat am gasit pe site-ul Orange.. Confom intrebarii, nu stim daca a fost ceva negociat..

tomaciprian
Cunoscător
Daca te referi la activarea roaming-ului pentru un abonament care nu are acces la ei, stiu doar ca se poate cere activarea roaming-ului pentru o perioada de o luna, iar apoi revenirea la abonamentul/ beneficiile actuale. Daca ma intrebi in ce conditii se poate activa? Din pacate, nu iti pot spune cu exactitate pentru ca nu a fost nevoie de aceasta actiune in cazul meu, doar am citit acest lucru pe forumuri. Sau daca te referi la a avea roaming inclus mereu activ pe numarul tau asta implica o modificare/ repozitionare a abonamentului in ultimele 3 luni contract, adica o noua oferta de fidelizare.

Salut! Abonamentul Orange Me Start 8 nu ofera resurse in Roaming. Este un abonament exclusiv cu resurse nationale.

Miha_Z
#StarMember
Si eu am tot acest tip de abonament, l-am prelungit in Magazin on line si este fara roaming. Dar daca este nevoie, nu merge schimbarea planului tarifar la un abonament mai scump cu roaming inclus si apoi revenire la fostul plan tarifar?

FaraUnID
Campion certificat
Daca ai nevoie de roaming ocazional (asa cu este el definit prin directivele UE), activeaza un SIM prepay + optiunea de 10 euro cu resurse in roaming. Daca abonamentul tau Orange Me Start 8 este iesit din perioada minima contractuala poti incerca artificiul tehinic propus de @Miha Z si anume sa treci pe un Orange Me Start 11 dupa care sa revii la Orange Me Start 8. Abonamentele Orange Me Start sunt disponibile pentru clienții persoane fizice care încheie un contract pe 1 lună.

FLo1
#StarMember
Daca inainte de octombrie 2019 aveai roaming activ pe orice abonament, acum e necesar minim 6-7€ daca e negociat sau 11€ in caz contrar. Iarasi, "call forwarding " se pare ca nu mai e la discretie pe abonament, ci trebuie un minim de tzshpe euroi. S-ar parea ca pana si un abonament sub 8-10 euro a ajuns mai rau decat prepay-ul. Trist.

dtomcat
Începător
concluzia este ca dupa ani de zile de plata abonamentului ... e prost cine plătește ... nici măcar serviciul clienti nu functionează când ai nevoie de ei (nici Djingo etc). P.S. Încerc de 3 ore să activez roaming internațional în Turcia, am abonament Orange Me 11

FLo1
#StarMember
Eu de ce crezi ca am renuntat la abonament? Pentru ca roamingul oricum se platea mai mult decat l-as fi folosit. Deci nu era rentabil sa platesc resurse in roaming 365 de zile pe an. Simplu. Iar temele mi le-am facut de "acasa", nu pe cand am ajuns pe teren strain.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău pentru situația în care te afli! Chat Djingo este activ după ora 8.00, și de aceea n-ai reușit să intri în contact. Sper să găsiți împreună o soluție convenabilă. Succes!

Jay
Campion certificat
@dtomcat, ai verificat dacă nu este deja activ? Eu am Orange ME 11 si, înainte sa plec m-am uitat in My Orange sa verific.. imi aparea activ..