Întrebare fară răspuns

Update 10.0.0.161 Huawei P20Pro

Azi am făcut update la 10.0. 0.161 pe telefonul Huawei P20 pro. Știam de problema de la P30, că indoor nu mai cuplează 256 QAM, cel puțin pe antenele recent upgradate de Orange la 4G+. Zis și făcut, am făcut update-ul și asa cum m-am așteptat, în teste de viteză nu mai depasesc 250 Mbs. Rămâne, să mai testez mâine, într-o zonă cu 4G+, de mai mult timp. Întrebare, telefon, cumpărat prin Orange, nu ar trebui ca și operatorul să tragă de mânecă compania Huawei că le face un deserviciu, așa cum au făcut pe telefoanele P10/P10 Pro/Mate 10, când la trecerea de la android 7 la 8, a dispărut 4G+ (B3 cu B7) și nu și-a mai revenit? Am o părere bună despre Huawei și update-ul de azi, primește 9/10.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ma gândesc sa nu fie vreo șmecherie cu update-ul asta, cum practica și Apple. Practic, o noua versiune de sistem nu face decât sa scadă performantele terminalului și atunci ai 2 variante : ori îl rootezi și faci downgrade la versiunea cea mai buna, ori cumperi alt terminal, model mai nou, acesta ultima varianta fiind cea mai practicata de utilizatorii de mobile, indiferent de modelul folosit.
Mai așteptăm ceva teste sa vedem dacă e unanim valabila situația descrisa de #Razvan.

Da, Vio am văzut că al tău prinde atât. Maine fac teste la o antenă 4G+ montată mai demult. La mine acasă au pus B7 în martie 2020, posibil să nu îi convină ceva. Am scos azi dimineață 307. Ca Idee, upload-ul nu mai sare de 52 Mbs. Primele 2 atașamente cu teste la P20 pro și al treilea cu P30.

Am primit și eu update-ul pe Huawei P20 (nu Lite, nu Pro)...
Pur și simplu m-a atenționat că există un update, nu l-am "căutat" eu.
La prima vedere pare că ține mai mult bateria (cu modul Dark activat) și că s-a schimbat meniul camerei. În rest, nu am observat schimbări majore.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!