Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Bun venit în Comunitate! Atât la cartele, cât și la abonamentele de voce și date există internet inclus. Fii mai concret, pentru că nu știm exact ce dorești!

Salut!
Comunitatea nu-ti da net..
Va trebuit să fii mai clar, pentru a primi un raspuns cat mai corect..
Dacă nu ai semnal, despre ce zona este vorba?
Dacă nu-ți ajunge netul pe care îl ai sunt mai multe variante de a avea mai mult net.. si, poti gasi sugestii in comunitate despre asta, folosind bara de mai sus "cauta in comunitate"..

@aemadrian: Indiferent de abonament sau optiune de prepay poti avea la net cat vrei. Dar numai daca revii cu ceva detalii despre situatia numarului si a ceea ce iti doresti se poate dezvolta problema si gasi o rezolvare.

pe bune ! ... daca si asta este o intrebare serios pusa !

  • eu zic ca ar trebui filtratre mult mai bine "chestiile" care apar pe comunitate , prea multe intrebari analfabet scrise , prea multe intrebari laconic puse unele pur si simplu copilaresti ... acum ce trebuie sa facem noi sa il "tragem de limba" sa dea detalii pe care trebuia sa le prezinte de la inceput, multi useri ( am observat) nici nu mai raspund pe comunitate dupa ce au pus o intrebare (nu zic ca este cazul acum) .

@aemadrian, așa cum au menționat mai mulți membri ai Comunității mai sus, te rugăm să revii cu mai multe detalii.
În caz contrar vom închide acest topic deoarece întrebarea este neclară și irelevantă.
Mulțumim și te așteptăm.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!