Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu a ajuns un telefon la reparat?

Am trimis un telefon mobil la reparat și mi-ați reparat

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Eu l-am trimis din Miercuri dimineață în service pentru reparație și în servicii de reparații telefoane sunt este în registrat

Nu ti-am cerut seria sa mi-o spui mie, te-am intrebat daca o stii, pentru ca poti afla statusul reparatiei dupa site-ul Orange.. te rog sa modifici mesajul pe care l-ai scris, sa stergi seria.. In comunitate nu dam date personale..

Eu am telefonul in service si aici verific.. incearca si tu.. iti cere seria de care te-am intrebat.. si numarul de telefon pe care l-ai dat in relatia cu Orange..
https://www.orange.ro/orange-service/

Verifica dupa serie, statusul reparatiei. Mama a trimis acum 2 saptamani un Samsung A20e in service. L-a lasat la Orange Shop si a primit periodic mesaje de la ei. In momentul in care l-au primit, cand au inceput sa-l repare... Telefonul ei nu se mai deschidea desi fusese cumparat cu maxim 8 luni in urma.

Cum l-ai trimis la reparat? Nu l-ai dus personal? L-ai trimis prin curier? Mai ai alt telefon pe care sa-l folosesti?
Eu l-am dus personal si am primit 1 sms pana acum.. Dar, eu am avut telefon de rezerva..

Când l-ai dus în Orange Shop. Ținând cont ca ieri a fost zi nelucrătoare, este posibil ca astăzi sa fi fost expediat sau primit în service de către Orange. În momentul în care intră la reparat, vei fi înștiințat.

Si pe ce vrei sa primesti mesajele? Se trimit pe numarul pe care l-ai lasat la contact. Incearca sa pui cartela in alt telefon si vezi ce mesaje ai primit.

Pai, daca n-ai acces la numarul de telefon, poate ai fost sunat, sau poate ai primit sms cu statusul..
Ar fi trebuit sa intrebi de telefon la schimb, ca nu mai ai altul, sau sa dai un numar de telefon al cuiva din familie..
Ce nu inteleg, este cum de nu poti vedea statusul in link-ul pe care ti l-am dat..
Eu scriu seria IMEI si numarul de telefon si imi arata..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!