Întrebare cu răspuns(uri)

Daca trimit telefonul la garanție, trebuie să fac resetare din fabrică?

Salut

Mi s-a stricat microfonul la telefon și doresc să îl trimit la garanție, trebuie să fac resetare din fabrică? Să șterg toate datele din telefon?

Salut! Iti recomand sa iti faci intai back-up si apoi sa dai resetare, iar cand primesti telefonul iti sincronizezi datele din cloud.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (3)

75%

3 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Iti recomand sa iti faci intai back-up si apoi sa dai resetare, iar cand primesti telefonul iti sincronizezi datele din cloud.

Salvează datele și dacă vrei dai reset sau nu. Și pentru liniștea ta, poți șterge conturi de Facebook, messenger, e-mail. Oricum nu îți fură nimeni datele din telefon la service, nu au timp de așa ceva.

Salvezi tot, îl resetezi și îl trimiți la garanție fără probleme. Dacă nu o faci tu, oricum o fac ei, pentru că așa e procedura. Și eu anul trecut m-am dus cu un telefon la garanție și am uitat să-l resetez. Băiatul care mi l-a preluat mi l-a resetat în față.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Teoretic asa ti se spune si este recomandat, sa-l duci golut.. eu de exemplu n-am putut face asta, pentru ca nu s-a mai deschis telefonul si l-am dus asa.. am schimbat cand am ajuns acasa parolele pe la unele aplicatii.. Nu cred ca sta cineva sa vada ce am eu in telefon, dar, oameni suntem si, pentru linistea mea.. :)

Back-up. hard reset, extragerea cardului din telefon si trimis in service.

Se complica treaba in momentul in care telefonul nu poate fi pornit si trebuie trimis in service, deoarece procedura de stergere a datelor devine ceva mai complexa pentru un basic user.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!