Întrebare fară răspuns

Pot avea două numere de telefon la un abonament de vreo 10 euro?

Pot avea două numere de telefon la un abonament de vreo 10 euro?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Poti avea 2 numere de telefon la 2 abonamente, nu la unul singur.
La un abonament poti avea un singur numar..
Fiecare cartela sim are o serie, un numar unic din 19 caractere.. si se activeaza impreuna cu un numar de telefon, nu se pot activa altfel..

In functie de istoricul tau Orange poti avea 2 abonamente pe cont in valoare totala de 10 euro. Spre exmplu un Orange Me 6 si un Orange Me 4 sau Orange Me Start 6 si un Orange Me Start 4.

Evident ca in cazul unui abonament de 4 euro resursele vor fi pe masura.

@FaraUnID: Paradoxal eu am fost refuzat pt un abonament de 4 euro pe motiv ca doar de 6 euro mai este posibil, iar aproape 20 de ani vechime sunt apa de ploaie. Acum platesc 15-20 de euro pe an si nu simt nevoia sa revin la ceea ce a fost candva.... abonament.

Nu cred că te încadrezi în această sumă, dar prin apropierea ei, cred că reușești. Depinde și de abilitățile tale de bun negociator, dar trebuie să știi că și dacă ai reuși să obții un astfel de preț, resursele incluse sunt destul de reduse.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!