Întrebare fară răspuns

Apeluri întrerupte Şelimbăr, Jud. Sibiu

Salut!
Sunt printre voi utilizatori care pierd semnalul brusc in timpul apelului? Pățesc aproape de fiecare data când vorbesc la telefon, indiferent ca sunt in casa sau in strada sa nu mai fiu auzit de către interlocutor sau sa se închidă apelul. Se întâmpla de ceva timp încoace și am schimbat inclusiv cartela. Semnalul indicat de telefon nu se schimba. Dețin un iPhone 11 iar înainte am avut un Samsung Galaxy S10+ și aveam aceeași problemă. Făcând un test de viteza de internet, apar fluctuatii mari deci implicit diferențe majore de la un test la altul, in același loc.
Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Am făcut deja o solicitare colegilor de la orange dar eram curios dacă și alți utilizatori au problema asta.
Şelimbăr, Jud. Sibiu

Da, e tare ciudat ca de multe ori, cum am scris și in întrebare, îmi indica semnal bun dar se închide apelul. Și problema nu e doar aici unde locuiesc, am pățit și pe stradă. Am oprit VoLTE pentru o perioada și pe 3G am pățit la fel.

Am avut și in alte zone ale orașului. Din cauza pandemiei nu am umblat așa că nu pot sa fiu mai concret. Am înțeles de la cei de la orange ca ar fi probleme in mai multe zone la nivel național dar in ultima vreme cu tot ce se întâmpla, nu mai prea cred nimic.

Mă gândesc să nu fie ceva local, pentru că atunci când sunt probleme la nivel național sau în mai multe zone, acestea sunt anunțate prin diverse comunicate de către operator.

Posibil să fie și foarte mare aglomerație pe anumite antene și în anumite momente se deconectează apelul. Cu internetul e și mai problematic. Din câte spui, cam așa cred!

Îți dai seama că doar ne dăm cu presupusul pe aici. Dacă e congestie de rețea ( aglomerație mare), trebuie să se suplimenteze echipamentele sau să se mărească la cea pe care te conectezi capacitatea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!