anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce NU se deschide Samsung S10?!!

Jay
Campion certificat
Salut!
Folosesc de aproximativ 4 luni acest model de telefon, Samsung Galaxy S10 si, am 3 nemultumiri.. cea mai serioasa dintre ele este ca odata inchis, il mai deschizi cu pompierii..
Am patit acest lucru cu ocazia unui update, cand, evident, trebuie sa reporneasca... pfff... parca-mi spunea, serios? Chiar trebuie sa pornesc?? Chiar acum? Dar, de ce??.. Am vazut ca dureaza prea mult, am incercat apasarea celor 2 taste, volum+start, despre care, cred, ca stiti multi dintre voi.. si, facea misto de mine, prefacandu-se ca porneste.. gen, acum, da da, sigur, imediat, stai putin, dar ce, te grabesti undeva??
Am incercat, inclusiv sa vad daca il pun la incarcat, ce se intampla.. dupa cateva tentative, adica tot aparea androidul, apoi samsung, si tot asa, dar, de deschis, nici vorba.. mai departe de introdus parola cartelelor, nimic!!! Rezultatul final a fost ca s-a incins de atata scremut de mai avea nevoie de cateva grade sa nu-l pot tine in mana..
Astazi, am fost nevoita sa ii dau un restart, nu din vina mea, dar, asta e alta problema si, evident, mai deschide-l daca poti.. Spre deosebire de data trecuta, am zis sa nu mai fac ce-mi spune mie intuitia, am consultant internetul si am urmat toti pasii din acest link, am descoperit ca nu difera cu mult ce am facut eu data trecuta.. https://royalbeautystore.com/ro/23476-samsung-galaxy-s10-plus-blacked-out-and-wont-turn-on.html
Dar, stati linistiti, ca n-a mers deloc.. o singura data am putut scrie parolele si s-a inchis imediat.. in rest, samsung, android, samsung, android.. adica s-au succedat cele doua imagini lejer de vreo 20 ori...
In concluzie, sunt de mai bine de 2 ore, fara telefon, pentru ca e dual-sim si am ambele cartele in el.. Deci, daca am primit vreun telefon important.. hm.. no comment.. Sper ca n-a sunat mama, ca are tensiunea mare, daca a vazut ca am telefonul inchis.. Cred ca mi-a trecut dorinta de a tine ambele cartele intr-un singur telefon..
Eu, cel putin asa cred despre mine, sunt un om foarte rabdator, dar, telefonul asta, si, am avut destule in 20 de ani, i-a pus gand rau, rabdarii mele.. Desi, e cel mai scump telefon, pe care l-am achizitionat, am avut un impuls sa-l arunc efectiv in perete.. Din fericire, s-au miscat gandurile rapid, m-am calmat si... va rog sa NU faceti asta acasa, eu nu-mi asum daca uitati de el acolo si nu stiu cum va afecta garantia.. l-am bagat cateva minute la frigider.. Da! Ati citit bine, l-am bagat la frigider!! Sa se racoreasca!!.. Doar asa am putut sa-l deschid... Dar, nu-i ok sa faca asa.. Este un telefon scump si, daca, se intampla sa se inchida, poti sa stai linistit, ca n-ai cum sa mai comunici.. deloc, nicicum, de nicio culoare!! 😞
Momentan este la incarcat si, evident ca s-a inchis pentru ca la incarcat se incalzeste.. sper sa se deschida dupa ce se incarca.. macar se incarca, arata ceva, o sa incerc sa-l deschid dupa ce imi arata 100% bateria.. dar, nu cred ca pot sa fac zilnic asta.. iar, sa revin la setarile din fabrica.. hm... nu pot sa spun ce inseamna, in momentul asta, pentru mine.. aplicatiile bancare si sesiunea de examene, cu diverse grupuri de whatsapp si informatii pe care le am, gen cursuri, etc..
Si, cred ca toti stiti ce inseamna sa ramai fara telefon cateva ore..
Ati patit asa ceva? Cum ati rezolvat?
Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Cred ca este timpul sa mergi cu el în service, nu are voie sa se încingă atât de tare, este posibil să se fi stricat ceva la placa de bază. Fiind din București, recomand un back-up, dacă mai poți și fuga la ESD Apaca să-l verifice și eventual să îl repare.

Vizualizare soluţie în postul original

74 Răspunsuri 74

Anca07
#StarMember
Buna Jay. Detin si eu S10, si da, confirm faptul ca dureaza putin pana se deschide dupa un restart. Ce iti recomand, e sa nu il folosesti in timp ce se incarca, sa mai inchizi din aplicatii din cand in cand, cu ajutorul aplicatiei device manager a telefonului, sa ii mai dai uneori eliberare ram, sa il mai lasi sa respire:D, sa nu ai aplicatii instalate pe care le folosesti o singura data si apoi peste vreo 6-8 luni iar, sa incerci pe cat posibil sa tii memoria ram ocupata doar cu atat cu cat e necesar. De ex, la mine din 8GB, am aprox mereu ocupati 5GB. Mai sterg din aplicatiile inutile, poze, browser - memoria cache, video etc. Este un telefon foarte bun, insa trebuie sa avem si noi grija cum il folosim. Ce e drept, eu l-am achizitionat din afara Romaniei, si stiu ca cele de la noi sunt facute "special" pentru Europa de Est. Recomandarea mea principala e sa ii mai dai din cand in cand un restart si sa te asiguri ca mai inchizi din aplicatiile consumatoare de RAM din background. Nu te enerva pe telefon, e bun:) noi trebuie sa reusim sa ii cunoastem rutinele:)

Jay
Campion certificat
Multumesc pentru raspuns Anca.. am doar aplicatii pe care le folosesc in telefon.. si, cand treci de la A3 care n-a avut probleme, la S10, ai asteptari.. teoretic, ca practic, nu voiam mai mult, dar, voiam, sa nu fie mai slab decat A3.. Pot sa inteleg sa dureze putin mai mult, dar, daca dupa 10-15 minute nu da niciun semn, nu apare nimic pe ecran, mi se pare prea mult si-mi pun intrebari.. de-asta am incercat sa-l deschid.. Acum s-a incarcat si tot n-am ce sa-i fac.. pentru ca, din nou, dupa introducerea parolei s-a inchis.. Ar fi tare bun telefonul daca nu s-ar incalzi, mai mult decat am intalnit la alte telefone, si daca s-ar deschide..

FaraUnID
Campion certificat
Procesul de upgrade / update este unul destul de greoi pentru orice telefon (n.b. - un vecin care detine un Xiaomi a stat o eterninate sa-i faca un upgrade oficial) din simplu fapt ca procesul in sine rescrie toata partea de firmware din telefon, dupa care trebuie sa-si refaca si Indexul. Din acest motiv este obligatoriu ca acumulatorul sa fie incarcat si sa-l lasi sa-si faca treaba linistit. Daca nu ai rabdare, sunt sanse destul de mari sa o dai de gard si sa te alegi cu o caramida extrem de scumpa. Pe Xiaomi-ul vecinului scria mare pe ecran "Va rugam asteptati. Conectati incarcatorul! Nu incercati sa inchideti telefonul in timpul procesului de update deoarece acesta nu va mai putea fi pornit" Destul de explicit! Bagatul in frigider este o tampenie din seria legendelor urbane, deoarece diferentele bruste de temperatura duc la aparitia condensului in interiorul telefonului. De aici intelege toata lumea despre ce discutam.

Jay
Campion certificat
Stiu ca dureaza exagerat de mult un update, dar, pe telefonul asta nu se vedea absolut nimic.. isi facuse update si trebuia sa reporneasca pentru partea doua.. dar, nu misca nimic... sunt constienta ca nu-i face bine diferenta de temperatura.. Nu aparea niciun mesaj, nimic, ecranul era negru.. mai comunicativ telefonul vecinului tau.. foarte explicite mesajele.. Acum n-a fost update, l-am inchis pentru ca am primit un link pe whatsapp si, desi nu aparea ca s-ar fi deschis, se auzea totusi ce era in el.. desi nu mai eram pe whatsapp.. Si, asta a fost tot.. nu s-a mai deschis.. i-am dat restart, nu oprire.. s-a facut ca se deschide doar, s-a facut negru.. de suparare.. si asa a ramas.. Daca pentru update trebuie sa astept 3 zile si 3 nopti, ca-n basmele romanilor, pentru un restart, cat ar trebui sa astept? L-am lasat vreo 15-20 de minute.. tocmai, din dorinta de a ma calma.. nu atat pentru telefon cat pentru informatiile din el, care-mi sunt foarte necesare acum..

Razvan
#StarMember
Cred ca este timpul sa mergi cu el în service, nu are voie sa se încingă atât de tare, este posibil să se fi stricat ceva la placa de bază. Fiind din București, recomand un back-up, dacă mai poți și fuga la ESD Apaca să-l verifice și eventual să îl repare.

FLo1
#StarMember
Un moment similar in alegerea modelului l-am trait si eu cand am renuntat la Samsung clasa S si am ales tot galaxy dar "A". Era un mai vechi S6, iar dupa niste updateuri, din sigle de samsung si ulterior un "robotel de Android" nu ma mai lasa. L-am mai folosit la sistem de avarie fara updateuri, pana am trecut pe modele de galaxy serieA. Sfatul meu: nu-l repara, schimba-l!!!

mihai_13
Maestru
power off S10 tineti apasat tasta volum up+bixby+power si intrati in recovery de acolo selectati hard reset si reveniti la setarile din fabrica... poate te ajuta. https://www.youtube.com/watch?v=ildnlBLc4Kg

Anonim
Neaplicabil
Și eu cred că nu e normal să facă așa, du-l repede în service! Eventual poți discuta pe canalele oficiale cu cineva de la Samsung și să le ceri părerea. Sunt curios ce răspuns primești... Succes!

Ascary
Campion certificat
Jay din cate tin eu minte este a doua oara cand il bagi la congelat,iar parerea mea este ca ai un telefon cu probleme din fabrica si ca ar trebui sa reclami acest lucru de unde l-ai cumparat (Orange adica) si sa ceri inlocuirea lui. Nu este normal ce ti se întâmplă.

Razvan
#StarMember
Da, este clar cu probleme. Poți sa mergi la Orange Care de la Universitate.

Jay
Campion certificat
@Razvan, nu prea am cum sa fac back-up, pentru ca se deschide cel mult cat sa scriu parola.. am reusit sa obtin 2 minute, cred, cat sa se deschida whatsapp pe laptop, sa-mi iau niste informatii primite azi, dupa ce n-am putut sa mai deschid telefonul.. ma interesau.. in rest, info legate de facultate mi le-am pus bine in general.. voi pierde multe poze in schimb.. si ceva info pe la niste aplicatii.. @FLo_1, dupa cum descrii, cam asta se intampla si la mine.. de A3 am fost foarte multumita, bine ca nu le-am scos din functiune complet.. inca le tineam pe birou, ca mai aveam niste cartele prin casa si ma foloseam de ele pentru a intra pe net, când era S10 la incarcat.. dar, va trebui sa reinstalez cateva aplicatii pe ele :( @mihai_13, am incercat sa tin apasat cele 3 butoane, dar, n-a vrut sa se deschida de nicio culoare.. @Ascary, asa e, si asa am zis si eu, ca nu e ok.. am zis ca poate am gresit eu la update ca n-am avut rabdare suficienta, dar, acum n-a fost update.. Va multumesc! Sa vad cum si ce rezolv.. Deocamdata am scos cartelele, una a ajuns inapoi in A3 si am reactivat WhatsApp in acel telefon.. cu cealata, care este cartela principala, din grupurile de WhatsApp cu facultatea, inca nu stiu daca sa mai astept sau sa ajunga si ea in celalalt A3.. fiecare de unde a plecat.. sa nu mai am surprize acum, ca nu am timp si nervi pentru ele.. De deschis, s-a deschis cateva secunde, dupa ce am scos cartelele si am apucat doar sa ma uit in setari, la intretinere dispozitiv, unde mi-a aratat ca e 100% bine, deci n-am ce sa-i fac.. mai mult n-am apucat.. ca s-a inchis.. Cam asta a fost aventura S10, pana acum.. 🙂

RafaHelper
#StarMember
Buna @Jay, ‏‏‎ ‎ Mai mult ca sigur ai o problema de tip hardware deci pe partea de soft nu trebuie sa faci ceva. Mergi cu el in service sau ia legatura cu Samsung si vezi daca iti pot salva datele inainte de al repara. Mai poti incerca Samsung Kies, instalezi si apoi conectezi telefonul la PC si vezi daca iti poti salva datele. https://www.samsung.com/ro/support/kies/

Razvan
#StarMember
Dacă nu îl poate deschide slabe sanse sa mai salveze ceva. I-a crăpat placa de bază, posibil să-i dea alt telefon bulk. S20 se încălzește de îl ia bâțul, acu cam dat greș cu ele, cei de la Samsung.

Anca07
#StarMember
Poate suna prosteste, insa cand s-a deschis, ai reusit sa vezi daca bateria era incarcata? Poate fi si o problema de la mufa de incarcare sau de la cablu, desi dupa toate cele spuse de tine, ar parea o problema de firmware. Daca ai dat si hard reset, tinand butoanele de volum down si power simultan apasate mai bine de 10sec, fara niciun rezultat, ar fi bine sa il duci in service:( Succes! Sa ne spui ce rezolvi.