anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Digital Comunity?

VeselulChopin
Junior
Oare se află printre voi membri activi în proiectul Orange Digital Community? Dacă da, aș vrea să reclam ceva hibe majore.
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Nu printre utilizatori.. cel putin, nu cred.. dar, avem moderatori, care, probabil, iti vor scrie..

DanielaH
Moderator
@VeselulChopin, ne poți oferi, te rog, mai multe detalii? Ce anume vrei să "reclami"?

VeselulChopin
Junior
Modul prin care s-a făcut selecția participanților a omis verificarea temeinică a lor și s-au trezit unii dintre ei în situația ca la mijlocul campaniei să fie eliminați din acea comunitate pe diferite motive. În plus, s-au oferit garanția unor surprize plăcute, iar eliminarea unora chiar a fost o surpriză...neplăcută.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău pentru cele spuse de tine! Nu cunosc pe nimeni și nu știu nimic despre acel proiect.

Jay
Campion certificat
Eu am participati la doua astfel de proiecte, știu ca au fost mai multe, dar, n-a fost nimeni eliminat.. nici cei care au acceptat sa participe și n-au prea intrat..

TheSpecialist
Maestru
Salut! Este adevărat ca accesul în proiectele ODC nu se face random dar nici nu se poate vorbi de o verificare temeinica, pt ca Orange nu este nici SRI, nici Politie. Participanții la proiect sunt cooptați în urma unor interacțiuni anterioare cu serviciile Orange, feedback trimis de-a lungul timpului, etc. Bineînțeles, ca mai scăpa și câte o oaie neagra din când în când. Dacă a fost eliminat cineva, cu siguranță a fost pt ca ideile prezentate au fost departe de a fi constructive pt comunitate, sau poate chiar ofensatoare. Și cum ODC nu este o platforma al cărui pricipal scop este educarea și reabilitarea psiho-sociala a individului, eliminarea probabil ca este cea mai eficienta varianta de a păstra un climat productiv în comunitate. Eu am participat la vreo 3-4 "sezoane" de ODC și îți garantez ca vei avea parte și de surprize plăcute acolo, mai ales dacă vei avea un aport considerabil la provocările pe care ai ales sa le parcurgi.

DanielaH
Moderator
@VeselulChopin, Orange Digital Community este tot o comunitate digitală, dar diferită de Comunitatea Orange, în care sunt abordate diverse subiecte de interes pentru Orange. Membrii acestei comunități ne transmit feedbackul lor, cu scopul de a ne îmbunătăți produsele și serviciile. Recomandarea noastră este să transmiți acest feedback direct pe platforma dedicată. Bineînțeles, vom comunica și noi părerea ta colegilor care se ocupă de proiectul ODC. Mulțumim.