anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimbare număr

Ionut_35
Începător
Bună! Am un număr de abonament! Și vreau sa mi-l schimb cu un alt număr pe care l-am pierdut și am nevoie de el!
Dacă fac aceasta schimbare mai primesc mesajele pe acel număr vechi la care am pierdut cartela sau nu se poate... Spre exemplu trebuie sa îmi vina un cod pe numărul pierdut.. Dacă schimb abonamentul cu acel nr funcționează sau nu! Mulțumesc de orice răspunsuri mi-ati da și cum as face sa îl schimb!
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Buna! N-am inteles exact ce vrei sa spui.. Ai un numar de abonament si vrei sa-l schimbi cu alt numar pe care l-ai pierdut?!.. Nu poti schimba 2 numere de telefon intre ele.. Ai pierdut doar cartela sau ai pierdut si numarul? Daca a fost prepay si nu l-ai mai incarcat, depinde de cat timp n-ai mai facut asta, ca poate ai pierdut si numarul.. si atunci n-ai cum sa-l mai recuperezi, ca poate a fost deja dat altcuiva..

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Nici eu nu prea am înțeles exact ce vrei să faci, dar bănuiesc faptul că te referi la schimbarea unor numere de telefon între ele, lucru ce nu se poate realiza. Dacă ai pierdut o cartelă și poți dovedi că este a ta, o poți înlocui. Bine, depinde și când ai pierdut-o, că dacă s-a întâmplat cu multă vreme în urmă, acest lucru nu mai este posibil, pentru că s-ar putea ca numărul tău să fi ajuns la alt utilizator.În fine, cred că poți pune o întrebare la Serviciul Clienți legată de recuperarea cartelei pierdute, dar de schimbarea numerelor între ele, nu prea se poate. Eventual, puteai face și cartela respectivă abonament, repet, dacă ai pierdut-o recent și dacă poți dovedi cumva că numărul era al tău. Succes!

FLo1
#StarMember
Eu din cate am inteles nu este vorba de SIM-uri ci de numere. Asadar o rocada intre numere nu priveste operatorul de telefonie ci strict utilizatorul, iar acolo unde a folosit vechiul numar pentru anumite mesaje / coduri / contact, in acele locatii va comunica / schimba cu noul numar de telefon care il detine. Simplu dar complicat in acelasi timp.

DanielaH
Moderator
@Ionut, ne dai, te rog, mai multe detalii despre cele două numere și despre schimbarea pe care vrei s-o faci? Găsești aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-schimb-numrul-de-telefon-78 toate informațiile despre procedura de schimbare a numărului de telefon.