Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Schimbare număr

Bună! Am un număr de abonament! Și vreau sa mi-l schimb cu un alt număr pe care l-am pierdut și am nevoie de el!
Dacă fac aceasta schimbare mai primesc mesajele pe acel număr vechi la care am pierdut cartela sau nu se poate... Spre exemplu trebuie sa îmi vina un cod pe numărul pierdut.. Dacă schimb abonamentul cu acel nr funcționează sau nu! Mulțumesc de orice răspunsuri mi-ati da și cum as face sa îl schimb!

Răspunsuri

Buna! N-am inteles exact ce vrei sa spui..
Ai un numar de abonament si vrei sa-l schimbi cu alt numar pe care l-ai pierdut?!..
Nu poti schimba 2 numere de telefon intre ele..
Ai pierdut doar cartela sau ai pierdut si numarul?
Daca a fost prepay si nu l-ai mai incarcat, depinde de cat timp n-ai mai facut asta, ca poate ai pierdut si numarul.. si atunci n-ai cum sa-l mai recuperezi, ca poate a fost deja dat altcuiva..

Bun venit în Comunitate! Nici eu nu prea am înțeles exact ce vrei să faci, dar bănuiesc faptul că te referi la schimbarea unor numere de telefon între ele, lucru ce nu se poate realiza. Dacă ai pierdut o cartelă și poți dovedi că este a ta, o poți înlocui. Bine, depinde și când ai pierdut-o, că dacă s-a întâmplat cu multă vreme în urmă, acest lucru nu mai este posibil, pentru că s-ar putea ca numărul tău să fi ajuns la alt utilizator.În fine, cred că poți pune o întrebare la Serviciul Clienți legată de recuperarea cartelei pierdute, dar de schimbarea numerelor între ele, nu prea se poate. Eventual, puteai face și cartela respectivă abonament, repet, dacă ai pierdut-o recent și dacă poți dovedi cumva că numărul era al tău. Succes!

Eu din cate am inteles nu este vorba de SIM-uri ci de numere. Asadar o rocada intre numere nu priveste operatorul de telefonie ci strict utilizatorul, iar acolo unde a folosit vechiul numar pentru anumite mesaje / coduri / contact, in acele locatii va comunica / schimba cu noul numar de telefon care il detine. Simplu dar complicat in acelasi timp.

@Ionut, ne dai, te rog, mai multe detalii despre cele două numere și despre schimbarea pe care vrei s-o faci?
Găsești aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-schimb-numrul-de-... toate informațiile despre procedura de schimbare a numărului de telefon.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!