anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau să-mi achiziționez un Galaxy S20 128gb pe abonament

Ailenei_Ailenei
Începător
Buna, vreau să-mi achiziționez un s20 128gb, pe abonament, precizez că mai am un telefon in abonament de 13 euro, îmi puteți zice va rog cat aș plătii abonamentul și dacă va trebui sa dau avans (abonamentul este de 24 de luni, este de 13 euro, și nu am rămas cu nici o plata in urma la abonament, am platit la totul la fix)
Vreau sa îl iau dintr un magazin orange, doar că nu pot ajunge perioada asta la el așa că am preferat sa va întreb aici
Vreau să știu cât plătesc pe lună și dacă trebuie sa dau avans
VA ROG AM NEVOIE SA MA AJUTATI !
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Buna! Comunitatea nu te poate ajuta cu preturi.. Numai un reprezentant Orange te poate ajuta cu aceasta informatie, deoarece are acces la datele tale si la cont, lucruri care aici nu se fac publice, insa sunt necesare pentru a-ti spune exact in ce conditii poti face achizitia pe care o vrei.. Au fost mai multe intrebari despre achizitii de telefoane cu abonament.. Cea mai recemta este aici.. https://comunitate.orange.ro/questions/2360126-iphone-11-abonament-orange-family

tomaciprian
Cunoscător
Se pare ca din ce in ce mai multi oameni nu inteleg termenul de "comunitate" si cu ce se manaca el. Vad pe zi ce trece intrebari care au ca si scop solicitarea de informatii care tin strict de contul fiecarui utilizator in parte,iar noi fiind,la fel, ca si ei,utilizatori. Chiar daca unul are titlul de "specialist","expert" asta nu inseamna ca si cum am fi angajati Orange si unul e mai specialist decat celalalt in rezolvarea problemelor sau oferirea informatiilor. Noi nu putem vedea/analiza contul nimanui si a face oferte de fidelizare care acestea ar fi informatii private si nu oferite public.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Poți cere aceste detalii într-un magazin Orange, fără probleme. Depinde însă și de numărul de puncte thank you pe care le mai ai, de ce tip de abonament îți dorești (cu rate sau cu subvenție), etc.Poți să pui o întrebare și la Serviciul Clienți, dar eu cred că e mai bine să mergi la ei. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Vrei abonament nou? Vrei sa-l prelungesti pe cel deja existent? Pretul telefonului si avansul depind de valoarea abonamentului, de perioada contractuala, daca exista ceva puncte OTY in cont, etc. Nu te opreste nimeni sa faci o simulare din cont, pentru a vedea preturile informative.

Ailenei_Ailenei
Începător
Și cum pot sa fac asta, unde trebuie sa văd simularea ??

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Aici poți face o simulare, dar este nevoie să intri în contul tău My Orange: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s20-128gb-dual-sim-gray Și pentru o ofertă personalizată poți merge de exemplu în magazin.