Întrebare fară răspuns

Acoperire servicii fixe comuna Dobrovăț jud.Iași

In comuna Dobrovăț jud.Iași nu exista acoperire fixa internet,mobil sau tv.
Și nici ceilalți furnizori nu au. Vazusem ca prin apropiere cei de la Orange au adus infrastructura, mă intrebam daca aș putea depune o cerere pentru a se trage servici fixe in comuna, am fi cel puțin 100 persoane care ne-am racorda.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu recomand varianta cu antena satelit + router 4G. Este mult mai practica și calitatea imaginii este impecabila.
Ulterior, dacă ajunge fibra în zona puteți trece pe servicii fixe, fără probleme.

Bun venit în Comunitate! Dacă sunt prin apropiere și nu aveți rețele de la niciun alt furnizor, sunt convins că cei de la Orange cunosc asta și vor face ceva. Asta mai ales că ei au obligația să acopere cât mai multe ,,zone albe". Este bine să faceți cunoscut prin toate mijloacele faptul că în zonă nu aveți rețele fixe sau mobile și sunt convins că lucrurile se vor rezolva. Este foarte foarte bine că ați semnalat problema și aici! Sper să fie cu noroc!

Poți verifica în județul Iași ce acoperire există. La momentul acesta, pe harta de acoperire sunt menționate cu fibră proprie Orange următoarele localități: Breazu, Chicerea, Dancu, Goruni, Holboca, Horlești, Pașcani, Rediu, Tautesti, Tomesti, Vladiceni. Dacă sunt pe lângă tine, cred că ai șanse mari.

Poți verifica și aici:
https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!