Întrebare cu răspuns(uri)

Ce oferta ar trebui sa facă Orange unui client fidel care împlinește 20 de ani in rețea fără intrerupere?

Buna, sunt membru nou și as vrea sa întreb cam ce oferta ar trebui sa facă Orange unui client fidel care împlinește 20 de ani in aceasta rețea ?

@Fane ce ti-ar placea sa primesti ca beneficiu la aniversarea in retea? Până la 02 iunie 2020 (cu posibilitate de prelungire) pentru un pachet Orange Love clientii primeau un bonus - câte 15 € pentru fiecare an de vechime în rețea, care se putea aloca o singură dată și era condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.

 

Detalii despre campania de fidelizare aici https://www.orange.ro/orange-thank-you/

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (6)

43%

6 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

43% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

@Fane ce ti-ar placea sa primesti ca beneficiu la aniversarea in retea? Până la 02 iunie 2020 (cu posibilitate de prelungire) pentru un pachet Orange Love clientii primeau un bonus - câte 15 € pentru fiecare an de vechime în rețea, care se putea aloca o singură dată și era condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.

 

Detalii despre campania de fidelizare aici https://www.orange.ro/orange-thank-you/

 

Eu aș dori să primesc internet nelimitat pe toate numerele de voce și internet pe care le am. Sau măcar mult mai mult internet pe abonamentul de net fix 4g. Am și eu peste 20 de ani vechime pe numărul cel mai vechi!

@Fane, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru postare!
Spune-ne și tu, te rog, cum ar arăta oferta ideală pentru un abonat fidel care împlinește 20 de ani în rețea, în opinia ta?
Sugestiile voastre sunt foarte importante pentru noi și orice feedback este binevenit.

@Fane, sa ne spui si noua ce primești, ca și eu mai am puțin și fac 20.. :)
Deja am 20 dar pot dovedi doar 19 și ceva.. Am renunțat la cel mai vechi număr.. acela ar fi avut peste.. cu puțin..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

La mine un numar dupa 18 ani se pare ca era prea batran sa mai primeasca ceva, pe langa bonusul de net conform anilor vechime. Nici pomeneala de reduceri in euro. Asa ca numarul respectiv l-am exclus din liga abonatilor Orange, intrucat costurile lunare nu-si justificau existenta lui in acel format. Mai exact plateam resurse care nu le consumam nici 5%. Acum am ceea ce am ales si e chiar bine. Anul acesta ar fi facut 20 daca mai era activ.

S-au adunat cativa ani in retea. Avand in vedere ca vorbim de 20 de ani de fidelitate, ar trebui sa ofere mai multe beneficii si reduceri mai mari la telefoane. De exemplu un extra bonus de vechime de minim 50 Euro oferit la achizitia unui telefon. Pana la urma clientul si-a dovedit loialitatea, dar cum concurenta e mare si sunt oferte tentante la portare, ar trebui sa mareasca si ei miza.

Clar ar trebui să mărească miza și ar trebui să existe ceva beneficii consistente la alegere, chiar și în funcție de câte servicii utilizează! Sigur, o să ni se spună că se dau deja, dar ne referim strict la cei cu vechime de peste 20 de ani în rețea pe abonamente. Eu am peste 22 (am avut inițial prepay Alo Dialog).

Ceea ce ne dorim ca si clienti crezand ca vanzatorul ne va sta la picioare s-a transformat in timp intr-o iluzie creata clientului de catre vanzator cum ca se face totul pentru el. De fapt scopul oricarui SRL este sa scoata profit, ca doar nu e societate de binefacere. Asa ca povestea cu vechimea prea mare e ca speranta data natiunii, adica un ultim fir de care sa se lege. Cat timp are balta peste, balanta se poate inclina in oricare parte.Nu este una din parti mai indreptatita ca alta.

După 16 ani și jumătate pretrecuti alături de Orange eu ma declar mulțumită. Bine, nu am nici așteptați legate de bonusuri spectaculoase le telefoane deoarece cu ma interesează sa am, mereu, un dispozitiv de ultima generație. Am verificat prin contul meu și am văzut ca e plin de bonusuri pe acolo. Și da, dacă e sa fac o propunere, as zice ca bonusul de 10% acordat la achiziția de accesorii, de ziua onomastica, mi-ar plăcea ca după 20 de ani sa se transforme in bonus pentru cumpărăturile de orice fel din magazinul Orange. Evident, cu termene și condiții. Dar ar fi ceva.

@ Flo,
Nici nu-mi făceam iluzii, ci doar discutam ipotetic! Din câte știu eu, tot Orange are încă cel mai bun program de fidelizare din România, pe acest segment. Doar că uneori e ridicol să spui că-i dai cuiva 500 MB bonus pentru fiecare an vechime în rețea!

Eu sunt multumit de Orange dupa 20 de ani in retea. Chiar mi-a dat de toate si pe bani puțini. O sugestie as avea si eu insa; Orange ar trebui sa interzica ratele,sa nu mai permita achizitionarea de gadgeturi,accesorii in rate. Eu unul nu ma pot abține si fac mereu rate astfel avand permanent cate 3-4 rate active si evident factura ratelor este mai mare decat factura de servicii. M-am saturat. Opriți ratele!!!

Mare lucru nu cred ca iti da.
Eu am 15 ani de vechime si mi-a expirat luna aceasta abonamentul si ce crezi, mi-a zis ca imi da nelimitat sms , minute in retea si inca ceva gb si nelimitat pe retele de socializare, care oricum le aveam. Practic nu mi-a dat nimic, motiv pentru care ma gandesc serios daca sa mai raman sau sa renunt.

Îți înțeleg nemulțumirea Roxy_3. Dar nu te grăbi sa renunți. 15 ani sunt foarte mulți. Poate pe moment nu pare promițător dar oriunde te vei duce, vei fi nou in rețea. Și va trebui sa aștepți ceva pentru a primi beneficii. Eu ma bucur ca după la fel de mulți ani, am un abonament mic, cu resurse multe.

@Tina: Ce inseamna un "abonament mic"?? Personal, orice abonament mai mare de 4€ lunar este o fiță. Dar reteaua numarul 1 nu ofera la 4€ lunar resurse 4G. Cum ar fi chiar si 5G-ul, pe care il inteleg daca e in acest moment mai piperat, dar la 15€ il consider usturator. Fiecare dupa buget, fiecare dupa cuget.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!