Întrebare fară răspuns

Achizitie abonament cu telefon fara avans, cu livrare acasa

As putea sa fac un abonament la un telefon si sa nu dau nimic avans si sa imi vina si acasa pentru ca eu sunt in izolare

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna!.. In primul rand, ca sa-ti faci o idee despre ce ai intrebat, poti face o simulare, pe site, fiind logata in contul tau My Orange si, vezi ce-ti afiseaza.. vei vedea inclusiv daca este necesar avansul..
Acum esti pe prepay si vrei sa treci la abonament? In cazul asta, va trebui sa trimiti buletinul si o factura de utilitati de la adresa..
Ai alt abonament, pe care vrei sa-l prelungesti?
Sunt necesare mai multe informatii, astfel ca, eu spun ca ar fi cel mai bine sa iei legatura cu un consultant, pentru a vedea exact, in functie de situatia in care te regasesti, cum se poate finaliza..
Mai gasesti in comunitate si alte subiecte asemanatoare..

https://comunitate.orange.ro/questions/2304411-lua-iphone-iphone-11-abonament-rate-avans
https://comunitate.orange.ro/questions/2319958-iau-abonament-avans-necesar-loc-munca-stabil-romania
https://comunitate.orange.ro/questions/2299138-achizitona-telefon-rate-portez-vodafone-orange
https://comunitate.orange.ro/questions/2319057-vreau-iau-telefon-abonament
https://comunitate.orange.ro/questions/2317351-abonament-telefon-iphone-xs

Primul factor care trebuie luat in calcul este solvabilitatea ta, ca si potential client. Dupa aceasta depinde valoarea abonamentului, perioada contractuala si valoare telefonului care se doreste a fi achizitionat.

Plecand de la cele mentionate anterior operatorul poate solicita plata unui avans din pretul telefonului si / sau depunerea unei garantii care va fi returnata in momentul incetarii contractului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!