Întrebare fară răspuns

Sony Xperia 1II a intrat in oferta Orange

A intrat in oferta la Orange
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/sony-xperi...

In Romania, la liber, 1200 Euro
In Bulgaria, la liber, 1007 euro si o pereche de casti WH-1000 XM3 (cca 250 Euro) cadou, in limita stocului disponibil

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Văd că are procesor Snapdragon 865, memorie de 256 GB, 5g , memorie ram de 8 GB, camere foarte bune, display Oled, baterie mare, etc. Deci foarte multe lucruri interesante, dar și prețul este unul pe măsură. Oricum, Sony fac lucruri de calitate, după părerea mea. Plus cadoul, care nu e de neglijat deloc!
Mulțumim de prezentare!

Este primul terminal 5G de la Sony, ma aștept sa meargă brici pe download și upload (CA intreband). Bateria de 4000 mAh la un sistem de operare eficient al Sony este suficienta. Vine fără suport E-SIM, să zicem un punct slab, însă are conectivitate 5G și poate se descurcă mai bine decât concurența (Samsung și Huawei) la acest capitol. Prețul cu aproape 200 de euro, plus căști cadou incluse, în România față de Bulgaria, nu prea o înțeleg. Acu așteptăm posesori de Sony sa scrie review. Poate, în 2021, mă gândesc la achiziția unui telefon Sony.

Pot spune că este cel mai tare telefon al anului 2020.
Are tot ce trebuie.
Iar camerele sunt premium.
Prețul mă "încurcă". L-aș cumpăra fără să clipesc! :)

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Inainte doar iPhone-ul avea un preț fabulos,acum vad ca toti producatorii fac telefoane de 1000+ de euro. Parcă s-au vorbit intre ei. Noroc cu 5G-ul,spatiul de stocare si memoria RAM, că au ce să bage pe terminale ,vezi doamne ca sa justifice pretul insa sunt mult prea scumpe,mai dă-le incolo de grăunțe...

Salut tuturor! Perioada de precomandă este până pe 28 iunie, iar data de livrare va fi începând cu 29 iunie. Precomanda include și un cadou alături de telefon: căștile Sony WH1000XM3 (în limita stocului disponibil), cu tehnologie de anulare a zgomotului.

Din păcate cam asa e. Dar este vina producătorului, Orange vinde terminalul la prețul acestuia primind un comision/discount (la fel ca la spirtul medicinal, Transilvania îl vindea cu 3.2 fără TVA. după începutul crizei au sărit la 9.5 lei plus TVA. Toată lumea a considerat ca cei care au scumpit au fost comerciantii)
Totuși cei de la Orange ar trebui sa intervină la Sony pentru discrepanta mare de preț oferita în Bulgaria VS România

Îmi mențin părerea, cred că este telefonul anului.
Camera este superbă, specificații de top, ecran excelent, absolut tot ce îți dorești de la un smartphone în 2020.
Prețul "încurcă" rău de tot :))))

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!