Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Badge-ul lunii Cireșar ne provoacă la explorare

Salut tuturor!

 

Iunie fericit și la mulți ani tuturor copiilor și desigur, copilului din noi! Aceasta este o lună foarte specială și veți vedea în curând de ce, iar pe parcurs veți descoperi surprizele pe care le pregătim. Dar până atunci haideți să lansăm provocarea Cireșar!

 

Pentru că este o lună jucăușă ne-am gândit să facem un fel de “vânătoare”. Așadar luna aceasta pe topic-urile adăugate de mine sau de DanielaH căutați codul special: >>Cireșar<<, ascuns prin text. Apoi, pe topicurile respective așteptăm și părerea voastră.

 

Pe 1 iulie vor primi badge-ul lunii Cireșar cei care au comentat pe toate topic-urile noastre care aveau codul special ascuns în text.

 

Să pornim în căutarea codului special!

Răspunsuri

Când eram copil / În luna lui Cireșar / Mergeam la furat / Nu din aprozar / Aveau vecinii-n grădină / Și era mult mai aproape / Fără bani băgam în sân / Jur că erau bio toate ;)))

La mulți ani tuturor copiilor mai mici sau mai mari! Un "Ciresar" frumos tuturor, cu vreme calda, libertate și plimbări multe!

Cat de ascuns va fi codul? Va fi scris cu cerneala incolora?.. ☺

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Inca stau pe ganduri daca sa mi iau un Samsung S10 sau un kg de cirese....S ar putea sa nu imi ajunga bugetul pentru cirese :)

Cathy dar cate kg de cireșe mananci fatah?!! De banii pentru un S10 iti poti cumpara 400 Kg de cireșe,ca-i cam 2 euro kg.

La mulți ani tuturor copiilor, dar și copiilor din noi!
Luna lui Cireșar este cea care deschide vara, iar pentru mulți dintre noi, acest anotimp este cel mai plăcut. Este însă și o lună destul de instabilă din punct de vedere meteorologic, cu precipitații mai multe, cu vijelii, grindină, etc. Partea frumoasă este că grădinile sunt pline de viață, parcurile sunt pline de verdeață, cu păsărele cântătoare, cu oameni voioși și insecte care mișună, etc.
Mulțumim de topic și trebuie să știți că mulți apreciem luna lui Cireșar!

Ascary, dragule era o exagerare (hiperbola) se foloseste in literatura pentru a evidentia in plus sau un minus un anumit lucru. Nu facem literatura aici dar ne mai distram si noi... tu ai luat-o mot a mot, direct pe calcule :))

Ciresar din prima zi. Luna cu daruri, cu vacanta si surprize!

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3342 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Heii,am gasit deja în textul tau >>Ciresar<<.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
365 / 750
puncte
Custom field 2

Au mai scăzut preturile la cireșe, de la 100 lei/kg au ajuns la 8 lei/kg, mai accesibile tuturor. Și la țară a început să se coacă cireșele, anul acesta este mai bogat , în rod.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!