Întrebare fară răspuns

Samsung Money - Cardul de Debit de la Samsung

Samsung a lansat propriul card: Samsung Money, un card de debit din plastic realizat în colaborare cu o companie de finanțe numită SoFi, ce va fi lansat în SUA anul acesta.

Cardul încearcă să ofere un design atractiv, întunecat, fără semne de identificare prea multe. Apar doar lucruri precum numele proprietarului și siglele celor două firme. Pentru detalii precum numărul cardului sau codul de securitate trebuie să vă folosiți de aplicația Samsung Pay de pe telefon.

Nu este clar dacă Samsung chiar are intenții de a se extinde pe partea bancară la nivel mondial (în Coreea de Sud are multiple afaceri în sectorul financiar) sau dacă încearcă doar să nu pară de parcă Apple i-a luat-o înainte și că nu are nici un fel de replică.

Sursa - https://zonait.ro/samsung-isi-face-propriul-card/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Toată lumea vrea sa facă din toate.. In unele cazuri e mai bine sa faci ceva la care te pricepi, decat sa faci multe în condiții mai puțin bune..
Însă, pe partea de bani ai altcuiva, de folosit la nevoie, se găsesc clienti..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!