Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] De ce nu pot plăti cu cardul Orange Money în magazine?

Am încercat să plătesc cumpărăturile cu cardul Orange Money și nu am reușit (în Kaufland și în Lidl). Care sunt locațiile unde pot plăti cu acest card?

Răspunsuri

Te referi la cardul fizic sau la cel virtual?

Cardul Orange Money este un card Visa la fel cum sunt toate cardurile Visa emise de bancile din Romania. Atat in Lidl cat si Kaufland se poate plati la POS prin intermediul cardurilor Visa.

Este activ card-ul respectiv? Nu stiu exact ce implica aplicatia Orange Money, dar verifica sa nu fie restrictionata optiunea de plati contactless.

Daca te referi la cel virtual, ai nevoie de aplicatia Orange Pay, pe langa Orange Money, aplicatie care implica si un cont nou de utilizator. Adica Orange Pay nu functioneaza cu aceleasi data cu ale contului Orange Money.

Am un card fizic nu virtual, nu este restricționat accesul contacless (acum am verificat în aplicație), nu este activat încă.

Salut @Razschumi,

Ai reușit sa îți activezi cardul?
Poti face plati cu el?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Conform termeni și condiții, prima tranzacție NU trebuie să fie contactless și este necesar folosire cod PIN. Dupa prima tranzactie/activare poti folosi contactless cardul sau prin ApplePay /OrangePay.

Zâmbete!

happy
happy

happy

User level
Nivel
1
259 / 750
puncte
Custom field 2
happy

@Razschumi, ai reușit să faci plăți cu cardul Orange Money?
Te așteptăm cu detalii noi în Comunitate.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!