Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] De ce nu pot plăti cu cardul Orange Money în magazine?

Am încercat să plătesc cumpărăturile cu cardul Orange Money și nu am reușit (în Kaufland și în Lidl). Care sunt locațiile unde pot plăti cu acest card?

Răspunsuri

Te referi la cardul fizic sau la cel virtual?

Cardul Orange Money este un card Visa la fel cum sunt toate cardurile Visa emise de bancile din Romania. Atat in Lidl cat si Kaufland se poate plati la POS prin intermediul cardurilor Visa.

Este activ card-ul respectiv? Nu stiu exact ce implica aplicatia Orange Money, dar verifica sa nu fie restrictionata optiunea de plati contactless.

Daca te referi la cel virtual, ai nevoie de aplicatia Orange Pay, pe langa Orange Money, aplicatie care implica si un cont nou de utilizator. Adica Orange Pay nu functioneaza cu aceleasi data cu ale contului Orange Money.

Conform termeni și condiții, prima tranzacție NU trebuie să fie contactless și este necesar folosire cod PIN. Dupa prima tranzactie/activare poti folosi contactless cardul sau prin ApplePay /OrangePay.

Zâmbete!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!