Întrebare fară răspuns

Cum pot sa imi deschid un cont Orange Money?

Nu imi dau seama cum pot sa imi deschid un cont orange money. Cum functioneaza, mai exact ? Vreau sa imi dea cineva detalii. Am sunat la orange pe mai multe numere si intr o ora nu am reusit sa vorbesc cu un om. Totodata, cand mi am scanat ieri buletinul pentru creearea unui card online, mi a aparut mesajul din poza atasata mai jos. Si, inca o intrebare: trebuie sa am neaparat numar de telefon cu abonament la orange sau merge orice numar ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dacă ai abonament la ORO, poți deschide un cont Orange Money, în câteva minute și poți comanda un card de debit, cu livrare prin curier, gratuit până la 30 iunie. Dacă deții un număr prepay Orange, este necesar să te deplasezi în Orange Shop, pentru a deschide un cont Orange Money. Momentan, nu se poate deschide un cont OM, dacă nu ești utilizator (abonament/prepay) în ORO.
Din imaginea atașată de tine, este posibil să se modifice platforma/aplicația, astfel încât și utilizatorii prepay sau Yoxo să poată configura online un cont OM.

Salut
Am fost astazi intr-un magazin Orange si am intrebat exact despre asta. Eu sunt pe pre-pay. Mi-au zis ca daca am abonament imi pot activa un cont de Orange Money din aplicatie. Daca am cartela, trebuie activat din magazin. Partea buna e ca nu le mergea aplicatia si nu mi-au putut face azi :))
Trebuie sa mergi intr-un magazin Orange cu buletinul la tine.
Am intrebat si despre comisioane, apropo. Au zis ca nu exista nicio diferenta intre serviciul ptr cartela si abonament. Zic ca nu exista comisioane, inclusiv daca ceri card fizic.
De asemenea, daca faci cel putin doua tranzactii care insumeaza cel putin 500 de lei la Orange, primesti inapoi 10%. Dar se pune doar daca cheltuiesti acesti bani la Orange, nu la orice alt furnizor.

Laurul23
Laurul23

Laurul23

User level
Nivel
0
98 / 100
puncte
Custom field 2
Laurul23

Da, cam așa e. Nu sunt comisioane deloc. Asta cel puțin deocamdată. Dețin un astfel de card de aproximativ o lună și nu mi s-a luat nimic. Mai mult, am primit și puncte thank you la abonamente. Nu am plătit încă factura cu el.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu merge din aplicatie chiar daca ai abonament. Am mentionat lucrul acesta inca de anul trecut cand am incercat de 2 ori sa aplic pentru un cont Orange Money din aplicatie, si de fiecare data aplicatia crapa in momentul in care trebuia sa incarc o poza cu actul de identitate, pentru ca ulterior sa fiu invitat in magazin.

Ba, mai mult, la momentul respectiv, m-a sunat un consultant care a vazut in sistem cerea mea esuata pentru un cont Orange Money, m-a intrebat ce s-a intamplat su dupa ce i-am explicat ca aplicatia a crapat in faza incarcarii actului de identitate, si acel consultant m-a expediat sec intr-un magazin pe motiv ca "nu merge online, din aplicatie".

Ori, in momentul in care trebuie sa-mi deplasez organismul pana intr-un magazin fizic, nu putem discuta de online. Prezenta fizica in magazin fizic NU inseamna online. Vad ca astazi la cca 9 luni distanta sunt semnalate aceleasi probleme cu aplicatia.

The future is bright!

In contextul in care isi propun sa fie un Revolut de Romania, nu are foarte mult succes partea cu "finTECH" si totul online

Laurul23
Laurul23

Laurul23

User level
Nivel
0
98 / 100
puncte
Custom field 2
Laurul23

Salut Laur. Nu ai inteles bine,cei 500 de lei depusi lunar nu trebuie cheltuiti la Orange. Doar factura Orange sa o platesti prin aplicatia Orange Money (ca sa beneficiezi de oferta 10% inapoi),restul banilor ii poti cheltui oriunde,in orice magazin fizic sau online sau sa ii retragi prin ATM.Cele doua tranzactii nu trebuie sa insumeze 500 de lei. Poți cumpăra cate un suc de fiecare data iar cu restul de bani faci ce vrei,sau ii retragi si ii depui luna urmatoare :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Revolut este in cu totul alta liga. Acolo putem discuta despre o aplicatie de fintech sau mai bine spus un instrument de plata unde totul este 100% online, iar aplicatia in sine este cu mult peste Orange Money.

Pacat, pentru Revolut, ca nu prezinta garantii si nu au prezenta oficiala in Romania, adica un office fizic cu toate autorizatiile necesare (inclusiv girul BNR) si unde sa poti interactiona, in limba romana, cu un consultant.

@FaraUnID cam in aceeasi perioada in care ai incercat sa-ti faci cont Orange Money, mi-am facut si eu. Eu am facut pe la jumatatea lunii August, in timp ce eram in drum spre munte. Si totul a decurs bine. Mi-a luat mai mult timp sa reusesc sa fac o poza cat mai clara de la buletin fiind in miscare. Poate eu am fost norocoasa. :)

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

FaraUnID avantajul cu Revolut este că nu comunică cu ANAF-ul. In rest ce sa zic,au mai fost blocaje si in Revolut si in afara de un chat nu prea ai cu cine sa comunici. La Orange Money mai dai un telefon,mai scrii pe comunitate,mai faci o sesizare scrisă, adică e alta treaba. Cu Revolut mai poti sa faci si un bănișor daca nu te lacomesti prea mult la topup-uri.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@danraducanuab, ai reușit să-ti deschizi contul Orange Money?
Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

UpdateAcum este posibilă deschiderea unui cont digital online direct din aplicația Orange Money pentru orice client/ număr Orange.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

UPDATE.
Acum poți deschide cont Orange Money cu orice număr din orice rețea.

VasT
VasT

VasT

User level
Nivel
1
447 / 750
puncte
Custom field 2
VasT

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!