Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

În loc să scadă abonamentele clienților voștri la renoire cresc.

În loc să scadă abonamentele clienților voștri la renoire cresc. De dispozitive în rate nu m-ai vorbesc.
Spune că nu îți păsa de ei în față.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut. Poți detalia te rog experiența ta? Despre ce abonamente este vorba și ce dispozitive ți-ai fi dorit să achiziționezi?

Avansul la telefoane a crescut, si ratele sunt mai mari, probabil din cauza incertitudinilor economice si riscul crescut de incapacitate de a achita aceste dispozitive ale clienților. Față de criza din 2009, Orange România este mult mai expusă, din cauza serviciilor financiare diversificate (rate la telefoane/tablete, tv-uri si credite).

Mie mi-au scăzut abonamentele... Le-am prelungit în februarie, pentru 24 de luni, am vorbit cu cineva care se ocupa de fidelizari.. si am primit 20% reducere la abonamente.. deci au scăzut..
Telefon în rate nu ma interesează.. dar, fiecare face comparații si alege unde ii este cel mai convenabil.. Sunt firme specializate pe vânzările în rate, care au mereu prezent în showroom un reprezentat al unei bănci..

Acum depinde si de ce resurse doreste clientul sa aiba in abonament si daca doreste si achizitie de mobil. Oricum la toti operatorii de telefonie abonamentele au crescut.

In momentul in care esti in perioada contractuala ZERO, poti alege orice tip de abonament indiferent de valoarea acestuia.

Cat priveste achizitia de terminale in rate.... raman la ideea mea initiala si anume aceea ca reprezinta una din cele mai proaste invetitii posibile, din simplul motiv ca acestea se devalorizeaza extrem de rapid.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Se devalorizează și ca îl iei cu banii jos sau în rate, nu înțeleg care este diferența. Când se lansează este mai scump, dar este decizia fiecăruia și trebuie asumată.

Salut Eduard si bine ai venit pe comunitate. Legat de marirea avansului la rate pentru telefoane. Nu mai tarziu decat ieri am facut o simulare pentru achizitionarea unui Samsung S20 Ultra si avansul pe care il aveam de platit la 24 de rate era de 260 de lei. Spune-mi,ti se pare avansul mare tinand cont ca telefonul costa 5600 de lei?

Cum toate prețurile cresc într-o piață liberă, nici produsele și serviciile lor nu vor face excepție. Dar și eu cred că, dacă ești în afara perioadei contractuale, poți negocia o soluție avantajoasă, care să-ți satisfacă nevoile de comunicare. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Daca ajungi sa realizezi / Ca vrei ceva in ce nu crezi / Nici n-are rost sa te oftici / Si nici macar sa te implici. /// Orice firma de comunicatii / Nu iti prezinta aberatii / Acelea sunt ofertele la ei / Fie ca vrei, fie ca nu vrei. /// De-aceea sa aleaga omul este liber / Ca doar asa el crede ca devine lider / Stapan si multumit de achiziționare / Pentru ale sale nevoi acoperitoare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!