Întrebare fară răspuns

MyOrange - Lipsa informatie canale TV si viteza internet

  • Aplicatia MyOrange nu afiseaza detaliile cu numarul de canale TV si viteza abonamentului de internet (download / upload).
  • Asa este de aproximativ doi ani, deci nu este o eroare la cont sau device.
  • As dori doar sa semnalez oficial acest lucru, dupa ce un feedback initial a fost trimis din aplicatia MyOrange cu aproximativ doi ani in urma.
  • Imagine atasata.
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu îți apar vitezele și canalele tv în My Orange! Acestea sunt pe site-ul Orange.
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-cablu...
Lista de canale nu este contractuală, ci doar orientativă și însumează un număr aproximativ de canale. La internet, viteza specificată este disponibilă prin cablu, nu prin wifi. Se pot prinde viteze aproape de valorile acelea, dar cu alte rutere personale. Îți spun asta din experiența personală.
Vitezele maxime aproximative se găsesc specificate și pe site:
https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...

Vio73, omul se refera la faptul ca ar trebui sa apară și în My Orange, din moment ce exista secțiunea dedicata pt aceste lucruri. Adică, ai acolo unitatea de măsură a vitezei de download/upload dar nu ai și valoarea, spre exemplu.

@Vio73 Sunt la curent cu detaliile tehnice, eu doresc doar afisajul cifrelor informative din contract, care corespund acelor spatii libere lasate in tabelul din MyOrange, unde scrie Programe, Viteza, etc., dar acum nu au date. Vezi atasat poza modificata de mine cu valorile din contract si aranjate cum ar trebui sa fie. Stiu, nu sunt garantate, stiu de WiFi si cablu, nu e vorba despre asta.

@CristianP mulțumim din nou pentru sugestii. Am discutat cu colegii și lucrează la o dezvoltare pentru afișarea numărului de canale TV și detalierea lor. O să revin aici când este gata :)
Referitor la afișarea vitezei abonamentului de internet voi reveni cu detalii în curând.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!