anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandari Telefoane Orange Phone Credit

FaraUnID
Campion certificat
Cam orice utilizator PrePay Orange ar trebui sa fie familiarizat cu programul Orange Phone Credit si ce presupune acesta, dar hai sa facem o recapitulare:
Orange Phone Credit este o parte a programului de loialitate pentru clienții PrePay care constă în acordarea unui bonus pe care îl poți folosi ca reducere atunci când vrei să-ți cumperi un telefon din oferta comercială Orange, în limita stocului destinat acestui program.
Înscrierea în programul de loialitate Phone Credit se face automat, după 3 luni de la activarea cartelei SIM, la prima reîncărcare de minimum 6 euro credit. La reincarcarile efectuate din My Orange, primești bonus Phone Credit cu 50% mai mult.
În plus, primești reduceri suplimentare la telefoane aflate in oferta Orange Phone Credit (spre exemplu in aceasta luna, telefoanele aflate in oferta Orange Phone Credit si pentru care se acorda reduceri suplimentare sunt Xiaomi Redmi 7A la 79 euro si Orange Neva Rise la 59 de euro).
Exista deja un topic https://comunitate.orange.ro/questions/2023525-achizitii-orange-phone-credit dedicat prin utilizatorii Orange PrePay au recomandat ca acel bonus acumulat prin programul Orange Phone Credit sa poata fi utilizat pentru achizitia oricarui produs disponibil in magazinul online, toata treaba asta a ramas in faza de "Cum ar fi daca...."
Desi, conform regulamentului, prin programul Orange Phone Credit se poate achizitiona orice telefon în limita stocului destinat acestui program, telefoanele care au fost in promotie si care au beneficiat de acele extra-reduceri, au fost (cu foarte mici exceptii) telefoane din zona mediocru spre low entry level. Adica telefone cu 1GB RAM si 8 GB / 16 GB spatiu de stocare.
Si cum "parearea noastra este foarte imporanta pentru Orange Romania" , propunerea mea catre @Orange ar fi ca macar unul din cele 2 telefoane promovate in campaniile Orange Phone Credit sa fie un telefon din zona mid range.
Adica un telefon care sa beneficieze de 3 GB sau 4 GB RAM si 32 GB sau 64 GB spatiu de stocare si care in momentul de fata se afla in oferta Orange:
- Orange Neva Play
- Huawei Y7 2019
- Nokia 4.2
- Samsung A20e
- [insert you phone model here]
Eventual o extra-reducere pentru cei care achita contravaloare telefonului online, cu un card Orange Money, sau cashback in contul Orange Money la plata online a telefonului utilizand cardul Orange Money!
Ce alte modele de telefoane va doriti sa puteti achizitiona cu extra-reduceri prin programul Orange Phone Credit si ce alte recomndari de imbunatatire a programului Orange Phone Credit aveti?
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru postare. Am redirecționat link-ul către colegii noștri din Marketing. Vă așteptăm și pe ceilalți cu sugestii/ recomandări pentru programul Phone Credit.

Miha_Z
#StarMember
Mi s-ar parea corect ca si clientii PrePay prin programul Orange Phone Credit sa poata utiliza acel beneficiu si pentru accesorii. Sa fie aceleasi reguli pentru toti clientii. Probabil ca Orange alege la extra-reduceri acele mobile care nu prea se vand si vor sa le aduca in centrul atentiei. E posibil ca sa nu se cumuleze multe puncte si clientii sa nu doreasca sa dea bani in plus pentru un mobil mai performant si de aceea pun in promotie modelele mai accesibile.

FaraUnID
Campion certificat
Treaba cu valabilitate bonus pe tot magazinul online s-a tot discutat inca de pe inceputurile acestui forum si toata ideea a ramas in coada de peste. Cat priveste modele care intra in campanie si care beneficiaza de extra reducere... sa ma ierte D-zeu, dar in anul 2020 sa oferi telefoane cu 1GB RAM si 8 GB spatiu de stocare si sa mai si fluturi steagul promotiei, dpv meu de vedere este o jignire la adresa consumatorului. Nu ma intelege gresit, nu ma astept sa vad in promotie telefoane de 1000 euro, dar in cazul unui telefon la o configuratie de 1 GB RAM cu 8 GB spatiu de stocare - asa cum este Orange Neva Rise - utilizatorul mai are la dispozitie cca 50% din acele valori si sincer nu stiu cat de smartphone poate fi acesta. Inteleg principiul tau, si din acest motiv am si precizat faptul ca macar 1 telefon promovat prin Orange Phone Credit sa fie mai de Doamne-ajuta. Plus ca nu-i impiedica nimeni sa aduca in promotie 3 sau 4 modele diferite.

Miha_Z
#StarMember
@FaraUnID ai si tu dreptate. Pana la urma Orange trebuie sa-i ofere clientului o gama diversa de mobile din care poate alege. Si apoi sa ramana la latitudinea lui daca e dispus sau nu sa dea diferenta de bani pentru un lucru mai performant.

IOANna
Junior
Eu am luat un Huawei p smart. So e chiar foarte bun, iar la abonament am luat un mate 20 lite, și am primit cadou o tableta.

FaraUnID
Campion certificat
Dat fiind faptul ca Orange Romania considera viteze de acces, prin tehnologia 4G, de 6 Mbps ca fiind normale https://comunitate.orange.ro/questions/2349396-recomandari-telefoane-orange-phone-credit intentionez sa-mi portez acel numar de telefon. Cum in momentul de fata, pe cont exista cca 20 euro acumulati prin Orange Phone Credit, @DanielaH & @MihaelaC ce modele de telefoane sunt in momentul de fata in promotia Orange Phone Credit. Ma refer la cele care beneficiaza de acele extra-reduceri oferite de program, si care sunt reducerile aplicate? Sunt interesat de achizitia unui telefon prin acest program inainte de portarea numarului de telefon!

Salut, FaraUnID, Ne-am fi dorit sa avem vesti mai bune, insa din pacate, in acest moment, nu exista promotii active/ oferte pentru anumite telefoane care sa includa bonusul Phone Credit. Ce poti face in momentul acesta este sa alegi orice telefon din oferta noastra si la valoarea standard a telefonlui se aplica reducerea din Phone Credit. In concluzie ai libertate totala sa iti alegi orice telefon doresti din magazinul nostru online.