Întrebare cu răspuns(uri)

Canalele PRO la orange tv go de ce nu functioneaza toate?

Salut am Orange dth si grila family hd si din cate am inteles ar trebui sa am 96 canale in orange go..Dar nu am decat in jur de 80 dar canalele pro nu merg sunt blocate ,stie cineva de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNAȚIONAL pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale.

Canalele PRO pot fi accesate și pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast, de către clienții care un abonament Orange Home TV, care este asociat pe contul Orange ce a fost folosit la logare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (33)

Da (10)

23%

10 membri au votat cu DA

33 membri au votat cu NU

23% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Așa e grila lor disponibilă, din păcate nu spun nicăieri că oferă maximum. Nu au dat acces niciodată la toate canalele. Sigur, e în funcție și de ce pachet tv ai! Oricum, dacă ai grila maximă la TV, ai acces la majoritatea canalelor disponibile în acel pachet. Probabil că e vorba de ceva drepturi suplimentare pe care ar trebui să le aibă sau altceva. Dar pentru orice eventualitate, poți cere și o părere autorizată la serviciul.clieti@orange.ro. Îți pot spune că eu am tv satelit și cablu (în două locații) și văd cam tot ce se poate vedea în Orange Tv go, dar am și canale pe care nu le văd. Succes!

Vio..am vazut caci ei scriu de 96 canale si cinema go dar vad ca nu e asa ...in fine asta e ...in rest sunt multumit de calitate si grila la dth se vede cel mai bine pt mine daca ar mai introduce si amc hd si bbc earth hd ar fii perfect..multumesc pt raspuns

Și eu sunt unul care aștept cu interes să introducă aceste canale în format HD și mai sper și la un Digi 24 HD. De asemenea, poate fac un efort să bage Travel Mix HD! Le-am scris și eu de multe ori despre ce-mi doresc, mai ales că sunt abonat la acest serviciu încă din prima zi. Să sperăm că se va ține cont și de părerile noastre!

1. Grila de programe nu este contractuala.
2. Niciodata numarul de canale TV disponibile, in realitate, in aplicatia Orange TV Go nu a corespuns cu numarul de canale TV declarat de Orange in campaniile de promovare.
3. Astia de la PRO sunt extrem de flegmatici - ca sa o spunem elegant - cand vine vorba de a share-ui continutul propriu pe alte platforme.
4. In functie de drepturile de retransmisie, este posibil ca unele productii sa nu fie disponibile in online, ele putand fi vizionate doar pe televizor.

Din propia experienta: Abonamentul meu de voce ofera acces gratuit la un anumit numar de canale TV, prin aplicatia Orange TV Go sau direct pe site, la adresa https://tvgo.orange.ro/live dupa cum urmeaza:

De la 27 de canale, cat declara Orange, si pana la cele 16 canale efective, la care am eu acces....... diferenta este cam mare. Parca prea mare!

@Orange Pana la urma care este numarul de canale TV disponibile gratuit in Orange TV Go pentru un abonament Orange Me mai mic de 10 euro: 27, 21, 16 (zici ca jucam la Loto sau la Bingo :D) ?!?!?!?

Cu siguranță s-ar mai putea face curățenie, dar probabil trebuie să se onoreze anumite contracte. Oricum, mi se pare corect ca abonaților la TV să le ofere tot ce au disponibil în pachet și în Orange Tv go și poate pe viitor mai închiriază ceva transpondere suplimentare, pentru că 4k-ul trebuie să-și facă simțită prezența și la acest serviciu. Sigur, e valabilă treaba și în aplicație!

Da ai dreptate..Caci dupa parerea mea dth ofera cea mai buna calitate din toate punctele de vedere imagine ,sunet ..De exemplu in Italia Sky satelit e cel mai apreciat chiar daca au si ei prin fibra,net ect..ca si in Germania de aceea e si mai scump,pe urma depinde de cum transmite firma daca vor sa dea calitate cea mai buna o da pe satelit,eu de exemplu as plati si mai mult pt calitate super hd sau 4k,ar putea face pachet separat.

@Orange

Intrebare: Pe ce criterii a fost ales raspunsul marcat ca SOLUTIE in acest caz? Nu de alta dar, raspunsul bifat ca solutie nu are nimic in comun cu intrebarea din topic? Cu ce ajuta si mai ales cum ajuta raspunsul marcat ca Solutie pe ceilalti membrii ai comunitatii?

Lucrul acesta l-am observat pe N topicuri deschise doar de amorul artei, iar ca solutie fiind marcate raspunsuri care nu aveau nicio treaba cu subiectul discutiei!

@Initiator Sa inteleg faptul ca raspunsul marcat ca solutie ti-a adus in grila toate cele 96 de canale iar canelele PRO sunt functionale?

@FaraUnID sunt si persoane noi in Comunitate care nu au inteles exact ce face butonul " marcheaza ca solutie". In cazul in care apasa din greseala poate retrage solutia acordata, iar daca nu mai intra in Comunitate Moderatorii pot alege raspunsul corect care ar fi de ajutor celorlalti membri.
In cazul in care consideri ca o solutie este pusa pe nedrept poti raporta.

Numărul de canale din Orange tv go diferă de la caz la caz, în funcție de câte servicii ai pe cont și este mai mare dacă ai și televiziune prin satelit sau cablu. Bineînțeles, și acest lucru este strâns legat de pachetul tv deținut! Normal că dacă ai doar telefonie mobilă, ai acces la mai puține canale!

Tocmai, pe baza comunicatului, le spui că ai dreptul la 97 de canale. Le faci o cerere scrisă la serviciul.clienti@orange.ro. Succes!

Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD si PRO INTERNATIONAL nu pot fi accesate pe televizor cu aplicatia Orange TV Go pentru Smart TV sau pe laptop pe tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone si tableta cu aplicatia Orange TV Go.

Cat priveste canalele disponibile in Orange TV Go, acestea nu reprezinta un drept, ele sunt o facilitate, un bonus, o recompensa. Si iarasi revin la ce am spus anterior: Grila, numarul de canale si denumirea acestora nu sunt contractuale!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!