Întrebare cu răspuns(uri)

Canalele orange tv go de ce nu functioneaza toate?

Salut am Orange dth si grila family hd si din cate am inteles ar trebui sa am 96 canale in orange go..Dar nu am decat in jur de 80 dar canalele pro nu merg sunt blocate ,stie cineva de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNAȚIONAL pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale.

Canalele PRO pot fi accesate și pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast, de către clienții care un abonament Orange Home TV, care este asociat pe contul Orange ce a fost folosit la logare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (14)

Da (4)

22%

4 membri au votat cu DA

14 membri au votat cu NU

22% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Așa e grila lor disponibilă, din păcate nu spun nicăieri că oferă maximum. Nu au dat acces niciodată la toate canalele. Sigur, e în funcție și de ce pachet tv ai! Oricum, dacă ai grila maximă la TV, ai acces la majoritatea canalelor disponibile în acel pachet. Probabil că e vorba de ceva drepturi suplimentare pe care ar trebui să le aibă sau altceva. Dar pentru orice eventualitate, poți cere și o părere autorizată la serviciul.clieti@orange.ro. Îți pot spune că eu am tv satelit și cablu (în două locații) și văd cam tot ce se poate vedea în Orange Tv go, dar am și canale pe care nu le văd. Succes!

Vio..am vazut caci ei scriu de 96 canale si cinema go dar vad ca nu e asa ...in fine asta e ...in rest sunt multumit de calitate si grila la dth se vede cel mai bine pt mine daca ar mai introduce si amc hd si bbc earth hd ar fii perfect..multumesc pt raspuns

Și eu sunt unul care aștept cu interes să introducă aceste canale în format HD și mai sper și la un Digi 24 HD. De asemenea, poate fac un efort să bage Travel Mix HD! Le-am scris și eu de multe ori despre ce-mi doresc, mai ales că sunt abonat la acest serviciu încă din prima zi. Să sperăm că se va ține cont și de părerile noastre!

1. Grila de programe nu este contractuala.
2. Niciodata numarul de canale TV disponibile, in realitate, in aplicatia Orange TV Go nu a corespuns cu numarul de canale TV declarat de Orange in campaniile de promovare.
3. Astia de la PRO sunt extrem de flegmatici - ca sa o spunem elegant - cand vine vorba de a share-ui continutul propriu pe alte platforme.
4. In functie de drepturile de retransmisie, este posibil ca unele productii sa nu fie disponibile in online, ele putand fi vizionate doar pe televizor.

Din propia experienta: Abonamentul meu de voce ofera acces gratuit la un anumit numar de canale TV, prin aplicatia Orange TV Go sau direct pe site, la adresa https://tvgo.orange.ro/live dupa cum urmeaza:

De la 27 de canale, cat declara Orange, si pana la cele 16 canale efective, la care am eu acces....... diferenta este cam mare. Parca prea mare!

@Orange Pana la urma care este numarul de canale TV disponibile gratuit in Orange TV Go pentru un abonament Orange Me mai mic de 10 euro: 27, 21, 16 (zici ca jucam la Loto sau la Bingo :D) ?!?!?!?

Cu siguranță s-ar mai putea face curățenie, dar probabil trebuie să se onoreze anumite contracte. Oricum, mi se pare corect ca abonaților la TV să le ofere tot ce au disponibil în pachet și în Orange Tv go și poate pe viitor mai închiriază ceva transpondere suplimentare, pentru că 4k-ul trebuie să-și facă simțită prezența și la acest serviciu. Sigur, e valabilă treaba și în aplicație!

Da ai dreptate..Caci dupa parerea mea dth ofera cea mai buna calitate din toate punctele de vedere imagine ,sunet ..De exemplu in Italia Sky satelit e cel mai apreciat chiar daca au si ei prin fibra,net ect..ca si in Germania de aceea e si mai scump,pe urma depinde de cum transmite firma daca vor sa dea calitate cea mai buna o da pe satelit,eu de exemplu as plati si mai mult pt calitate super hd sau 4k,ar putea face pachet separat.

@Orange

Intrebare: Pe ce criterii a fost ales raspunsul marcat ca SOLUTIE in acest caz? Nu de alta dar, raspunsul bifat ca solutie nu are nimic in comun cu intrebarea din topic? Cu ce ajuta si mai ales cum ajuta raspunsul marcat ca Solutie pe ceilalti membrii ai comunitatii?

Lucrul acesta l-am observat pe N topicuri deschise doar de amorul artei, iar ca solutie fiind marcate raspunsuri care nu aveau nicio treaba cu subiectul discutiei!

@Initiator Sa inteleg faptul ca raspunsul marcat ca solutie ti-a adus in grila toate cele 96 de canale iar canelele PRO sunt functionale?

@FaraUnID sunt si persoane noi in Comunitate care nu au inteles exact ce face butonul " marcheaza ca solutie". In cazul in care apasa din greseala poate retrage solutia acordata, iar daca nu mai intra in Comunitate Moderatorii pot alege raspunsul corect care ar fi de ajutor celorlalti membri.
In cazul in care consideri ca o solutie este pusa pe nedrept poti raporta.

Numărul de canale din Orange tv go diferă de la caz la caz, în funcție de câte servicii ai pe cont și este mai mare dacă ai și televiziune prin satelit sau cablu. Bineînțeles, și acest lucru este strâns legat de pachetul tv deținut! Normal că dacă ai doar telefonie mobilă, ai acces la mai puține canale!

Tocmai, pe baza comunicatului, le spui că ai dreptul la 97 de canale. Le faci o cerere scrisă la serviciul.clienti@orange.ro. Succes!

Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD si PRO INTERNATIONAL nu pot fi accesate pe televizor cu aplicatia Orange TV Go pentru Smart TV sau pe laptop pe tvgo.orange.ro. Ele pot fi vizionate doar pe smartphone si tableta cu aplicatia Orange TV Go.

Cat priveste canalele disponibile in Orange TV Go, acestea nu reprezinta un drept, ele sunt o facilitate, un bonus, o recompensa. Si iarasi revin la ce am spus anterior: Grila, numarul de canale si denumirea acestora nu sunt contractuale!

Pro TV Internațional, Antena Internațional nu sunt în grilă. Văd că mai degrabă nu pot vedea în anumite intervale orare antenele. Dar cum nu mă interesează, n-am pierdut nimic.

Salut, Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNAȚIONAL pot fi vizionate doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go, de către clienții care au un abonament de mobil care oferă acces în Orange TV Go la aceste canale.

Canalele PRO pot fi accesate și pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast, de către clienții care un abonament Orange Home TV, care este asociat pe contul Orange ce a fost folosit la logare.

Canalele PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD, PRO CINEMA, PRO GOLD și PRO INTERNATIONAL pot fi accesate pe Smart TV doar de către clientii care au o oferta TV prin cablu sau prin satelit.
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart...

Informațiile acestea nu se bat cap în cap?

Eu am oferta de cablu tv global + internet 1gb si nu am acces decat la vreo 30 si un pic de canale, desi am trecut printr-o întreaga saga si mi s-a spus ca ar trebui sa fie mai multe. In prima instanță am renuntat la abonament in perioada de proba de 30 zile, crezand ca e o problema in sistem cu confirmarea instalarii serviciilor. Am făcut apoi un alt contract, dar tot nu s-a rezolvat problema. Si in continuare vad in contul de client ca sunt programat pt instalarea serviciilor, desi beneficiez de ele de 3 luni.

Salut! Am trimis colegilor nostri aspectele semnalate, spre a fi corectata informatia. Canalele PRO pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicatiei Orange TV Go pentru Smart TV, a unui Chromecast sau a unui TV Go box doar daca un client are un abonament Orange Home TV, care este asociat pe contul Orange ce a fost folosit la logare.

Iar cele 97 de canale in care este "imbracat" un frumos beneficiu sunt de fapt niste spalaturi gratuite (vreo 20 din cele 97) menite sa-ti faca "aniversarea zilei de nastere" o zi frumoasa. Asta da cadou.
@Orange: Recomandare: mai bine eliminati acest beneficiu daca nu sunteti in stare sa-l oferiti ca beneficiu. E ca si cum ai oferi un SMART TV fara telecomanda. Sau daca il oferiti, atunci sa prezentati si o lista de 97 de canale care se pot vizualiza LIVE, nu doar ca lista pentru prosti. Iar pentru cei care se razgandesc oferiti posibilitatea anularii beneficiului (care momentan ramane activat.... pana o vrea Orange).

Si eu le-as recomanda sa renunte la acest beneficiu, daca nu il pot onora. Ma amuza cum se tot insista pe canalele PRO, cand de fapt problema sunt restul pana la ~80,90. Nu am specificat niciodata ca vreau sa vad PROTV pe orange tvgo si nu pot. Anyway, au trecut deja 10 zile de cand am facut reclamatia si pana acum nu am primit nici macar confirmarea ca ar fi preluat cineva ticketul. Singurul raspuns primit a fost acum fix o saptamana (raspuns automat, probabil), in care mi se cerea codul de client. Dupa ce l-am trimis, s-a facut liniste. Inca o dovada ca niste oameni isi primesc salariile degeaba.

Suficiente dintre canalele romanesti se pot accesa si in roaming. PROTV este unul dintre ele. Restul mai fac probleme, de exemplu DIGIONLINE nu merge in roaming, doar national.Dar despre altele... la alt topic.

Imi poate spune cineva daca orange tv go poate functiona pe un smart Tv in strainatate?.Am un smart TV Lg si nu pot instala din APP -ul televizorului nimic de Orange Romania.Deasemena am avut un Chrome Cast si nici cu acela nu am reusit sa instalez . Sa fie restrictionate programele sau trebuie cerut acces de la Orange?Multumesc.

Ileana_1
Ileana_1

Ileana_1

User level
Nivel
0
37 / 100
puncte
Custom field 2
Ileana_1

Salut, Ileana!
Aplicatia Orange Tv este compatibila doar cu televizoarele Samsung cu sistem de operare Tizen.
Aplicatia poate fi folosita in roaming, doar ca nu este compatibila cu modelul de televizor LG. De asemenea, poti folosi aplicatia pe laptop,telefon sau tableta.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!