Întrebare fară răspuns

Orange România anunţă lansarea aplicaţiei Orange TV Go pentru Smart TV

22.05.2020

 

Începând din luna mai 2020, clienţii Orange se pot bucura de filmele, serialele și emisiunile preferate oricând, direct pe televizor, prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV cu Android TV.

 

 

Conţinutul preferat direct pe televizorul tău

De acum, clienţii Orange pot urmări conţinutul preferat direct pe propriul televizor cu ajutorul aplicaţiei dedicate Orange TV Go. Aceasta este acum compatibilă cu televizoarele Philips, Sony şi TCL cu sistem de operare Android versiunea 7 sau o versiune mai nouă.

 

Pentru a beneficia de experienţa neîntreruptă de vizionare oferită de aplicaţia Orange TV Go, clienţii trebuie să se asigure că televizorul lor poate fi conectat la internet. Aplicaţia poate fi apoi instalată cu uşurinţă direct pe Smart TV-ul lor din magazinul de aplicaţii Google Play.

 

Cu Orange TV Go clienţii au acces la canalele TV, dar şi la o multitudine de funcţionalităţi interactive precum repornirea unei emisiuni curente, înregistrarea emisiunii preferate, emisiuni inregistrate, şi filmele incluse în oferta Orange prin abonamentele Orange Me şi Orange Net sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit.

 

Prin extinderea disponibilităţii aplicaţiei Orange TV Go pentru televizoarele Smart TV, Orange işi propune să ofere o nouă experientă de vizionare a canalelor TV şi să vină în întampinarea noilor tendinţe, ce le oferă clienţilor posibilitatea de a accesa nemijlocit continutul preferat, oriunde ar fi şi pe orice ecran.

 

Mai multe informaţii sunt disponibile pe: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart...

 

Am avut plăcerea să particip la testare!
Ce părere aveți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O fi si pe WebOs? Noo,nu cred :) Oricum rezolvasem aceasta problema prin proiectarea Orange Tv Go pe televizor prin Chromecast,dar ar fi fost mișto sa fie printre aplicatiile televizorului.Merci Vio de info.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Sa fac si un pic de trolling :))) Vio,cum reusesti sa testezi de toate la Orange,aplicatii,telefoane, că eu nu ma lipesc nici de-al naibii,care-i secretul man? :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Orange nu ofera STB prin IPTV care sa cuprinda si diverse functionalitati? De inregistrare, arhiva, program de la inceput, pauza si continuare, video la cerere...

Miha Z,daca iti pui in televizorul tau smart cu CI+ un CAM Orange ai acces la toate functiile enumerate de tine.,Atata doar ca trebuie sa atasezi si o unitate de stocare (HDD,SSD) la televizor.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Și totuși nu apare pe webos :( Încă aștept să fie implementat și pe webos de la LG întrucât mi se pare cam cel mai stabil sistem de operare pe un televizor, dar și cel mai rapid.

Dacă nu a apărut pe LG, cred ca cei cu Panasonic avem de așteptat, nu gluma :))

Chris_t
Chris_t

Chris_t

User level
Nivel
1
619 / 750
puncte
Custom field 2
Chris_t

Orange Spania ofera aplicatia Orange TV pentru televizioarele cu WebOS de la LG. La noi de ce nu se poate?

Sorinel78
Sorinel78

Sorinel78

User level
Nivel
0
71 / 100
puncte
Custom field 2
Sorinel78

@muly Pentru ca reteaua #1 in Romania a lansat pe piata aceasta conserva de ton in suc propriu https://comunitate.orange.ro/questions/2436839-review-orange-tv-box-go-arunci-50-euro-tigaie si, prin urmare, are tot interesul sa vanda acea conserva si nu sa dezvolte aplicatii noi pentru alte platforme: WebOS, Saphi, Vewd OS, etc

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!