Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Telefoanele mobile vândute de orange in magazinul online

Cum este posibil ca un telefon Samsung a41 să fie mai scump decat un telefon superior a51 plus că serviciile magazinului online sunt sub orice critică

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
36 / 100
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Este în funcție de prețul de achiziție de la producător. Dacă a luat mai multe bucăți de A51 a obținut un preț mai mic decât la A41, sau diverse promoții susținute de Samsung.

Sa ne bucurăm totuși ca telefonul mai performant e mai ieftin,zic.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Fiecare operator are propriile strategii, iar cumpărătorii pot cumpăra sau nu. Sigur, există uneori și anomalii, care pot duce la asemenea situații. Dar nu sunt regulă, ci excepție!

Eu as dezvolta putin subiectul si maresc miza cu urmatoarea intrebare:

Cum este posibil ca un telefon reconditionat vandut in magazinul online sa aiba aproximativ acelasi pret cu un telefon nou (marca, model, nivel echipare) vandut de magazinele concurente ca Altex, Flanco, eMag, Domo ?!?!?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!