Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Pot cumpara un telefon cu cardul raifaissen de credit in rate?

Buna. Pot cumpara un telefon cu cardul raifaissen de credit in rate? Ms

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Plata produselor în rate de la Orange se poate efectua doar cu cardurile de credit emise de Credit Europe Bank, BRD și Banca Transilvania.
https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/

Referitor la întrebarea ta, nu se poate cumpăra în rate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Plata produselor în rate de la Orange se poate efectua doar cu cardurile de credit emise de Credit Europe Bank, BRD și Banca Transilvania.
https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate/

Referitor la întrebarea ta, nu se poate cumpăra în rate.

Doar cu cele agreate de companie, iar cel spus de tine, nu face parte din ele. Așa, am și eu la Garanti și nu pot face cumpărături în rate. Poate mai face și Orange ceva concesii și pe partea aceasta, că mai înainte se puteau face cumpărături în rate cu mai multe carduri, inclusiv cu cele enumerate mai sus.

Salut,
Pe lângă variantele expuse de colegii noștri mai sus, mai există bănci care au în ofertă carduri de cumpărături cu rate oriunde. ING, BCR și parcă BRD aveau astfel de oferte. Pentru orice achiziție peste o anumită sumă plătită cu acel card, poți alege să plătești în rate. Condițiile exacte de sumă și numărul de rate depind de ofertele punctuale ale băncii.
La Alpha Bank și Raiffeisen, dacă nu mă înșel, există posibilitatea eșalonării în rate, însă apare un comision (circa 3% lunar parcă) care este inclus in rată. Practic nu mai ai dobândă zero, însă poți eșalona în rate.

Și la Garanti poți face peste o anumită sumă, indiferent de magazin, doar că trebuie să-i anunți după ce și făcut cumpărăturile. Cel puțin așa mi s-a spus. Oricum, la marile magazine merge să faci cumpărături fără dobândă lejer!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!