Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Eroare la aflarea codului voucherului

Am primit mesaj " La multi ani de ziua onomastica! Ai un voucher cu 10% reducere la un accesoriu din magazinul online, valabil pana la 20-06-2020 . Afla codul voucherului din My Orange - https://oran.ge/contnou " , dar cand accesez link ul imi da eroare . De ce?

Răspunsuri

E posibil sa fie o eroare in sistemul lor de bonusare. Poti incerca sa iei legatura cu un operator Orange si poate se remediaza problema.

Site-ul https://oran.ge este un serviciu de tip short url valabil exclusiv pentru reteaua Orange si care face redirect catre https://www.orange.com/sirius/url/ care la randul sau face redirect catre https://bitly.com/

Un fel de hai sa ne scarpinam in urechea stanga cu mana dreapta, timp in care intram in motor prin teava de esapament! Problema este ca in portalul Orange Romania structura link-urilor a fost modificata si din acest motiv este afisata acea eroare.

Link-ul corect pe care te loghezi in cont este https://www.orange.ro/myaccount/ si nu https://www.orange.ro/accounts/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!