Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum pot sa renunț la Tv ? Nu sint in România momentan.

Buna seara, cum pot sa renunț la contractul Tv? Nu mai locuiesc in România și nu știu cum sa renunț și sa fac demisia sau cum pot trimite aparatura și cardul orange înapoi? Multumesc anticipat de răspuns!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit în Comunitate!
Depinde și dacă mai ai sau nu perioadă contractuală. Dacă nu ai, se procedează conform celor de aici:
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-oran...
Sigur, ulterior va trebui să te prezinți cu aparatura într-un Orange Shop.
Dacă mai ai perioadă contractuală, după ce depui cererea de reziliere, ți se vor spune care sunt condițiile.
Succes!

Salut! Va frebui sa iei legătura cu serviciul clienți pentru a găsi împreună o soluție.. Depinde pentru ce perioada mai ai contract.. In funcție de condițiile în care te regăsești acum, poate există variante sa predea altcineva dispozitivele.
Ai in link variantele de contact, dar, cred ca ar fi de preferat varianta verbala în Cazul tau si vezi apoi, daca trebuie sa trimiți o cerere, ce variantă de contact folosesti..

https://www.orange.ro/contact/

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Închizi abonamentul printr-o notificare scrisa la serviciul.clienti@orange.com și rogi o rudă/cunoștință sa îți predea echipamentele la curier/Orange Shop, altfel le plătești și rămân ale tale.

Va Multumesc frumos tuturor! Contractul îl am de 5 ani deja și eu plătesc luna de luna deși trăiesc și sint casatorit aici in Germania, de asta doresc sa renunț la el...

Am încercat sa trimit email și îmi vine emailul înapoi! Poate cineva sa îmi dea un email corect de la orange? Nu merge prin contact pe pagina lor ca nu am nr de telefon de la Orange! Eu am nr de telefon din Germania! Multumesc frumos! Adi Knall

@adi49florin, ai încercat și la serviciul.clienti@orange.com?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Da desigur și mi-a venit emailul înapoi pe urma am scris la contact formular și a trebuit sa pun un nr de mobil de Ro și am pus nr de telefon de la verișoara mea, a trimis confirmare ca o sa primesc rasp in 48 ore ...Multumesc frumos ptr răspuns sper sa rezolv! Contractul îl am de 5 ani! Adi Knall

@adi49florin, ai reușit să iei legătura cu colegii noștri? Ai închis abonamentul? Cum s-a rezolvat?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Nu! Din păcate este a 3a saptamina și nimeni nu m-a contactat deși îmi răspunde la email de la contact de pe pagina lor și promite ca in 2-3 zile o sa ma contacteze cineva! Așa ceva nu e posibil și nu cred ca se poarta așa cu un client Orange după 5 ani!
Am plătit la zi întodeauna pe un an avans am fost un client bun și uite asta îmi este mulțumirea ca acum își bat joc de mine și ma plimba cu vorba de 3 săptămîni!
Mai am de plătit pe luna Iunie integral dacă nu o sa închidă abonamentul Tv eu nu mai plătesc nimic și o sa ma duc direct la un Avocat, am toate dovezile ce am scris de cind am scris și răspunsul lor ca in 2-3 zile ma contactează cineva? Și nimeni nu m-a contactat deși au emailul meu, nr meu de telefon din Germania și nr de telefon a lui verișoara mea din Sibiu care am trimis la contact și nici la ea nu a sunat nimeni!
Este normal așa ceva!? Eu nu cred! Sa ma rog atita și sa nu se rezolve nimic! Este așa de greu sa spună unde sa ducă verișoara mea totul înapoi? Dacă nici de data asta nu ne contactează nimeni o sa merg mai departe și o sa facă Avocatul meu totul dacă numai așa se poate vad! Nu pot crede ca se întîmpla asta și sint bătaia de joc și ignorat! Va multumesc anticipat! Adi Knall

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!