Întrebare fară răspuns

Ce să cumpăr de 10 euro din magazinul online?

Salut prieteni. Apelez din nou la bunăvoința vostra drept pentru care va cer sfatul in urmatorul caz: am un voucher Orange in valoare de 10 euro si care imi expira la sfarsitul lunii, dati-mi o idee, ce sa cumpar online de ei? Daca va ajută, mai am si 100 de puncte OTY :)). Merci frumos!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Cumpăra-ti ceva frumos, ca meriți.. :)
Eu mi-am cumpărat recent o pereche de casti negre jbl, cam atat erau..
Si, ca să fie, ca nu se știe, mi-am luat și un stick de vreo 20 de lei.. :D

Eu am cumparat de curand o baterie externa.
Acum depinde si de ce ai tu nevoie. Ai si varianta de a cumpara ceva mai scump si de a achita diferenta.

Vad in My Orange ca beneficiul actual este un voucher de 10% la cumpararea de accesorii,pe acesta cum il iau,ori se scade automat din valoarea produsului?

Bravo.. acum poți sa vorbești dublu.. ca imediat scoți bateria externa din buzunar și rezolvi.. :))
S-o stăpânești sănătos..

Thank you Jay,Orange sa traiasca,sa ne dea vouchere si puncte OTY cat de multe fiindca cu ajutorul colegilor comunitari vom sti pe ce sa le cheltuim :))

Eu am achizitionat de curand aceasta baterie externa,
https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-...
si sunt fff multumita de ea!
Am mai avut in trecut una de la A+, insa se incalzea foarte mult in timpul incarcarii si utilizarii, si am renuntat la ea. In schimb, acest model de la hama chiar m-a incantat!

Din ce stiu eu, da, se poate anula pentru ca probabil nu a plecat din depozit. Incearca sa vorbesti cu un consultant, la numarul 300 sau 0374300300, pentru a obtine anularea comenzii sau pentru a modifica produsul.

@Ascary: Vezi ce patesti daca te intreci pe tine insuti.... :)) Acum grabeste-te pentru schimbare / S-a n-ajunga la pachet / Ca daca-o fi deja-n livrare / Vei regreta ca-i desuet.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!