Întrebare fară răspuns

Lista magazine stradale Orange in perioada coronavirus

Exista pe undeva o lista cu magazinele Orange stradale, deschise in aceasta perioada?
M am uitat pe site si imi arata toata lista din care nu prea imi dau seama care e stradal si care nu.

Răspunsuri

Lista cu magazinele, este facuta sa te ajute sa gasesti unul mai aproape de tine.. care e stradal si care nu, poti vedea doar cautandu-le pe google..
Gasesti aici ceva info, dar, nu despre locatie.. ideea e ca s-au deschis magazine stradale conform articol, deci daca e deschis, probabil e stradal..
https://www.orange.ro/shops/
https://www.orange.ro/info/sport/article/523968

În acest moment sunt deschise toate magazinele stradale Orange, cu exceptia: Orange Shop Vaslui, Orange Shop București Skanska și Orange Shop Mureș Fortuna.
TOATE magazinele din mall-uri și centre comerciale sunt închise.

Asa le am gasit si eu dar nu mi am dat seama de cel apropiat mie daca e stradal sau e in incinta unui hypermarket pentru ca nu l identific desi poate am trecut pe langa el. Ideea era sa puna Orange o astfel de lista scurta cu magazinele deschise in aceasta perioada fara a te mai duce pe harta, oras, etc.

Pare o idee foarte buna asta, eventual ar putea si in vitrinele magazinelor inchise momentan sa fie afisata o lista cu magazinele deschise din apropiere

Vrajitoarea
Vrajitoarea

Vrajitoarea

User level
Nivel
3
3189 / 5000
puncte
Custom field 2
Vrajitoarea

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!