Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Probleme Apel WI FI pe Samsung S8+

Salutare !

Am si eu o problema cu apelul wi fi,2-3 zile apare iconita apel wi fi cand se conecteaza la wi fi iar dupa aia chiar daca este conectat la wireless apare doar iconita de volte.
Iconita Apel Wi Fi apare doar dupa restart,merge 2-3 zile si dupa aceea nu mai apare,trebuie iar restart.
Pe alt telefon functioneaza perfect fara intreruperi.E clar ca este ceva de la telefon.

Aveti idee ce ar putea fi ?

Multumesc Anticipat !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,
De cat timp ai remarcat aceste probleme? Este ceva recent, poate ceva ce a aparut la scurt timp dupa un update de firmware? Si ai firmware-ul original sau l-ai root-at si ai pus unul custom?
Pe S8, mie nu mi-a mers VoWiFi pana acum vreo 12 luni, la un update de firmware. Nu am avut probleme de atunci.
Daca nu este de la firmware, mai ai probleme si cu alte aplicatii? Tin minte ca am avut la un moment dat probleme cu un telefon caruia nu ii mai mergea bine touch-ul, dar si-a revenit dupa reintoarcerea la setarile din fabrica si reconfigurare din backup...
Stiu ca nu te ajuta prea mult, dar numai la soft ma gandesc...

Trixen
Trixen

Trixen

User level
Nivel
3
3482 / 5000
puncte
Custom field 2
Trixen

Ai pus simul tău și în telefonul care funcționează Vo-wifi, că poate este nevoie de o resetare a contului tău Volte și Vo-wifi. Sună la 300 și cere resetarea acestora.

Iri recomand o resetare a telefonului la setarile de fabrica! Din cand in cand telefoanele cu android se recomanda revenirea la setarile de fabrica pentru ca se pare ca in anumite cazuri, nu mai functioneaza corect! Posibil sa fi facut vre-o setare care sa fi afectat VoWiFi sau chiar o aplicatie care sa nu mai functioneze corect! Daca si dupa resetarea telefonului problema persista, recomand o vizita la un service samsung. Cred totusi ca o aplicatie din telefon sa nu mai functioneze corect si sa afecteze aceasta functiie!

Poate fi ceva și de la vreun update. Sincer, aveam și eu problema aceasta la un S8, dar nu prea o băgam în seamă, pentru că nu prea foloseam funcția respectivă. Cred că este posibil să-și revină după o resetare totală.

Eu nu mai folosesc aceasta functie intrucat de foarte multe ori in timpul apelurilor ies din raza de actiune a routerului ceea ce inseamna intreruperea apelului in care sunt angajat! Am patit-o de multe ori si am hotarat sa renunt la VoWIFI! Daca pe viitor se va rezolva problema cu intreruperea apelurilor la iesirea din raza dea ctiune a wifi-ului, voi reveni la aceasta functie! Oricum in momentul de fata folosesc cu mare incredere VoLTE pentru ca stau foarte mult pe data mobile, iar pe wi-fi stau conectat doar acasa!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!