Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

AnTuTu - Top Chipseturi Android

Dezvoltatorii AnTuTu pun la dispoziție și un clasament cu toate chipseturile de generație recentă create pentru dispozitive cu Android, alăturate în grupuri echivalente echivalente și suprapuse în ordinea performanțelor.

 

Simulând o rachetă abia plecată de pe rampa de lansare, graficul ilustrează nu doar care chipset e mai puternic decât altul, ci și diferența relativă de performanță, crescând sau reducând distanța marcată pe „coada” rachetei.
Așa se face că vârful de gamă Qualcomm Snapdragon 865 este în poziția cea mai de sus, urmat la o distanță surprinzător de mare de Exynos 990, alternativa dezvoltată de Samsung pentru echiparea telefoanelor Galaxy S20.

 

De remarcat este și noul vârf de gamă al celor de la MediaTek, chipsetul Dimensity 1000+. Deși adresat produselor smartphone din gama de buget, noul chipset reușește să sufle în „ceafa” soluțiilor high-end de anul trecut, precum Exynos 9825 și Kirin 990.

 

Important de reținut este că departajarea nu s-a făcut pe baza scorului AnTuTu complet, care tine cont și de aspecte precum rata de actualizare a ecranului și viteza soluției de stocare (acestea fiind caracteristici care pot varia foarte mult între telefoane care utilizează același model de chipset). În schimb, sunt folosite doar măsurătorile de performanță pe partea de CPU și GPU, aceste repere ținând strict de chipsetul folosit. Pentru a obține cele mai precise rezultate, se iau în calcul scorurile de la toate modelele de telefoane Android care folosesc chipsetul respectiv.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/antutu-top-...

Pagina dedicata AnTuTu - http://www.antutu.com/ranking/rank4.htm

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cititind despre asta la un topic de al tau mai vechi, mi am facut si eu testul pe Samsung si mi a iesit un scor 146355

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1449 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy

Nu știam ca Antutu face și topuri pentru componente.. Orice componenta noua, in cazul acesta, procesorul, care poate avea ca rezultat un preț final mai accesibil este un lucru bun..

Am pus un printscreen cu testul din AnTuTu făcut prin decembrie dacă îmi amintesc bine! Nu este cine știe ce scor, dar mă bucur că telefonul și astazi funcționează destul de bine...!

Functioneaza la fel de bine si fara sa vă stresați telefonul cu testele astea care oricum nu sunt bagate in seama decat de entuziasti.

Am făcut și eu testul ăsta cu ceva vreme în urmă, dar nu prea mă interesează atâta timp cât telefonul este în regulă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!