Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot urmari livrarea unei comenzi?

Salut,
Am facut o comanda pt un telefon si as vrea sa stiu cum pot afla unde este curierul si o ora estimativa la care ajunge pentru a putea fi acasa ( ex: emag urmareste comanda)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Bun venit în Comunitatea Orange Sună la 300, cere un operator de la magazinul online și roagă-l frumos să îți transmită AWB-ul, după care îl poți urmări pe site-ul curierului.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (10)

Da (20)

67%

20 membri au votat cu DA

10 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bun venit în Comunitatea Orange Sună la 300, cere un operator de la magazinul online și roagă-l frumos să îți transmită AWB-ul, după care îl poți urmări pe site-ul curierului.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Din păcate, este din ce în ce mai greu sa urmărești curierii.. Eu, pentru a evita surprizele si, n-au fost puține, ba mi-au scos peri albi, la majoritatea comenzilor cu livrare prin curier am cerut livrarea la serviciu..
De cele mai multe ori primești sms cu "astăzi se livrează coletul.. ramburs.. etc".. insa ora, in niciun caz..
Daca vrei sa urmărești comanda, cel mai bine o poți urmări pe site-ul curierului, deci ai nevoie de numărul de awb, cum spune și Răzvan, și numai Orange ti-l poate da, probabil și pe chat, daca nu poti aștepta la telefon, pana ești preluat... Dar, și acolo, poți vedea cel mult ca este "în livrare", ceea ce înseamnă că în ziua aceea se livrează, dar, ora nu se știe.. Eu am avut o surpriza cu un curier să-l sun, sa ma uit la el pe balcon, pentru ca era în fata blocului, la mine acasă, sa nu-mi răspundă și sa plece.. i-am dat sms, am mai sunat de vreo 2 ori și, pentru ca nu m-a enervat nimeni în halul asta.. am sunat la firma.. pai, nah, adică nu ma suni, nu-mi răspunzi și pleci..
Scuza lui: au foarte multe colete și nu mai fac fata.. hmm.. serios?? Pai, livrarea nu se face după un traseu prestabilit?.. Adica vii și lași doar o parte din coletele care sunt în aceeași zona?!.. Ciudat, cei de la serviciu parca sunt alți oameni.. :)
La cea mai recenta comanda făcută pe emag, la câteva minute după ce am ridicat un colet din pick up point (primisem mail de vreo ora), am primit sms ca este acolo sa merg sa-l ridic.. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!