Întrebare fară răspuns

Se poate trage si la mine in localitate internet Fix?

Salut, se poate trage si la mine in localitate internet Fix, nu e niciun furnizor cu internet in acesta zona, cu exceptia Telekom care are internet DSL si ma chinui tare cu el, multumesc!!!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca la tine in localitate exista acoperire 4G de la Orange, ai putea beneficia de internet fix prin tehnologia 4G. conform ofertei comerciale de aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...

Daca detii si alte servicii Orange, poti benefifia de unlele oferte personalizate.

Salut! E de preferat sa afli informatia de la Orange, daca se poate instala sau nu la tine.. Daca Orange nu are acoperire in zona, nu vei rezolva nimic.. si, daca Telekom e singurul furnizor in zona, greu de crezut ca este posibil acum..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Localitățile în care există apar pe site sau poți lua legătura cu un operator, care te va lămuri. Dacă zici că ai servicii de la Telekom deja, trebuie să vezi dacă nu cumva Orange și-a tras propria fibră în localitatea ta.
Momentan, oficial fibra Orange este trasă prin localitățile acestea: Am ajuns cu fibra optică și în Apahida, Becicherecu Mic, cartierul Dămăroaia din București, Chisineu-Cris, Codlea, Curtici, Câmpia Turzii, Dumbrăviţa, Fagaras, Filipești, Girov, Halchiu, Jimbolia, Lipova, Luizi-Călugăra, Măgura, Nădlac, Oituz, Pașcani, Pecica, Prejmer, Radna, Roman, Roznov, Sanpaul, Sofronea, Soimos, Săcălaz, Vulcan, Zănești.
Dar sunt și altele în care se lucrează sau care sunt date deja în folosință.
https://www.orange.ro/love/
Cred că cel mai bine ar fi să întrebi la Orange cum stă treaba.
Ai aici detalii despre cum poți intra în legătură cu un operator:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul...
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!