Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Telefoanele Oppo vândute prin operator în Europa

Producătorul chinez Oppo şi-a găsit un aliat puternic în Europa, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din lume: Vodafone.


Începând cu luna aceasta în magazinele online şi offline Vodafone din Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, România, Turcia și Olanda vom găsi o gamă variată de smartphone-uri Oppo, printre cele mai importante fiind modelele 5G din seriile Find X, Reno și modelele seriei A.


„Dispozitivele performante OPPO împreună cu rețeaua performantă Vodafone vor oferi clienților multiple opțiuni când vine vorba de exploatarea potențialului tehnologiei 5G. Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce împreună portofoliul lor de produse atractive cu dezvoltarea noastră în 5G din piețele europene și nu numai.” a declarat Ahmed Essam, Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer în cadrul Vodafone Group.


Din păcate în comunicatul de presă nu avem niciun cuvânt despre telefoanele Realme şi cum vorbim despre un entitate diferită sunt mai mult ca sigur că Realme nu face parte din această înţelegere.


https://gadget.ro/oppo-si-vodafone-anunta-un-parteneriat-...

 

Poate după mișcarea cu Vodafone, vor fi disponibile în viitorul apropiat și în grupul Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte bine că vor fi vândute și la noi. Mulțumim!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Miha tu n-ai auzit de Realme fiindca pentru tine in afara de Samsung nu cred ca mai exista altceva.
Ia de aici:
Superamoled,incarcare in juma de ora,12GB de RAM,257 sapatiu de stocare,zoom 20x,filmare 4k la 60 fps,difuzoare Dolby Atmos,jack 3,5,Snapdragon 855+,500.000 in AnTuTu (cam cu 100.000 mai mult decat Notele tău), amprentă ultrarapida...mai vrei? Si pretul e la jumate din Note 10+ :))))

WAW ce caracteristici are.... Daca continuati sa promovati astfel de mobile si mai ieftine si mai bune in caracteristici, cred ca voi schimba si eu firma. Ce rost are sa platesc atatia bani doar pentru marca?

Cam spectator Samsung la faza asta!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Orange lansează astăzi brandul OPPO în magazinul online cu 2 telefoane flagship.

- OPPO Find X2 care vine cu cadou Oppo Enco Free Wireless Headphones

- OPPO Reno3 Pro (Vinci 5G) 12+256GB care vine cu cadou Oppo Enco W31 Wireless Headphones

 

Detalii aici https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Oppo,Cuabonament1

Mulțumim! E chiar o veste grozavă, mai ales că zilele trecute discutam pe aici.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!