Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

probleme foarte mari la viteza internet 4G - Bugeac, Comuna Ostrov, Jud Constanta

Imi spune si mie cineva oare cand se va rezolva problema asta in zona mea si cum as putea rezolva asta pe satul Bugeac Comuna Ostrov Jud constanta viteza la internet 4G este 0 pe timpul zile de 1 an si nu sa rezolvat nimic pana acum.... nu mai dimineata la 5 6 ai ceva viteza in rest extrem de slab nu poti face nimic pe el.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Trebuie făcută o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro sau prin alte canale de comunicare și vezi ce se întâmplă. Dacă mai sunt și alții în situația ta, faceți mai mulți. Eu cred că nu face față antena la numărul de clienți din zonă. Cred că e vreo antenă în B 20 cu MW și nu face față situației. Ce dispozitiv folosești?

Salut! De când ai probleme cu viteza de net? E recent, sau de ceva vreme?

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Trece routerul pe 3G, asta este soluția de moment. Intră pe https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/ și trimite un feedback despre semnalul din zona ta, la care sa atașezi și un test de viteza din timpul zilei. Succes!

Depinde cât de aglomerată este rețeaua! Dacă are semnal bun și rețeaua e foarte aglomerată, îl ajută foarte puțin antena externă.

@teacher_ salut problema asta o am de 1 an de zile si nu sa rezolvat nimic pana acum practic pe zona mea nu prea are cine sa faca plangeri sunt oameni mai invarsta si probabil nu isi dau seama cat de slab este internetul! semnal am full o antena nu m-ar ajuta cu nimic.

Cred că trebuie să le explici că vitezele nu sunt bune. Antena care te deservește probabil nu are fibră optică în spate, deci nu are capacitate. Oricum trebuie să le spui, așa cum ți-am sugerat, dar prin intermediul unei sesizări scrise.

Buna @Cosmin_19. Imi pare rau de situatia prin care treci tu si vecinii tai. Sper ca un angajat Orange sa fi vazut subiectul deschis de tine si nemultumirea ta si sa incerce remedierea ei.

Calitatea conexiunii la internet 4G este o problema generala semnala atat aici pe alte N topicuri cat si pe alte site-uri, in speta Softpedia. Si pe Softpedia sunt extrem de multi utilizatori care au semnalat aceste aspecta, iar unii chiar au remarcat o limitare in mod intentionat a viteze la 1,9 Mbps - 2 Mbps.

Echipamnetle de retea (modem, router) furnizate de operator si customizate de ei sunt praf. Uite exemplu de viteza 4G obtinuta cu ajutorul unui Huawei E5573B Airbox.

Am echipament 4G, ma aflu intr-o zona cu acoperire 4G foarte buna, acel Huawei E5573B Airbox duce in teorie 150 Mbps..... in realitate beneficiez constat de viteze de nivel 3G+, adica 20 Mbps - 30 Mbps pe download.

Nu sunt absurd si nici nu ma astept sa ating 150 Mbps pe muchie, dar nici sa ne batem joc de consumator, oferindu-i viteze de 20 Mbps - 30 Mbps dar tarifand conexiunea la nivel 4G.

E bine ca fluturam steagul cu 5G si pe cel cu cea mai mare acoperiere si cel mai rapid internet mobil din Romania.

@Orange The future is bright, the future is cel mai probabil intr-o alta retea, daca situatia nu se schimba, si fac pariu cu oricare ca situatia nu se va schimba.

Trebuie sa continui cu sesizările, și dacă e posibil sa mai convingi 2-3 persoane din zona ta să facă sesizare, până cineva va răspunde.
Te rog să deselectezi răspunsul meu anterior, nu poate fi soluție la problema ta..

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

FataUnID nu routerele sunt problema,crede-ma folosesc routere customizate Orange de vreo 12 ani si nu am avut si nici nu am probleme cu ele. Daca banda este libera,daca reteaua nu e incarcata,daca nu e frunzis,daca nu sunt obstacole,daca...daca. Problema e la Orange nu la Huawei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!