Întrebare fară răspuns

Se poate activa serviciul de eSIM pe Apple Watch 5 GPS+cellular (model A2095) achizitionat din US? Cum?

Am un apple watch series 5 GPS + Cellular (A2095) si de curand s-a activat serviciul de e-sim share la orange si pt persoanele jurdice. Mi-am activat abonamentul de 2EUR pe luna pt serviciul de e-sim share, insa nu reusesc sa sincronizez ceasul. La "mobile data" in aplicatia ceasului de pe telefon, imi spune ca "This Apple Watch does not support Orange Romania mobile data in this region...."....A mai intalnit cineva problema asta si a reusit sa o rezolve? cum? Sa ma ocup sa vand ceasul? :)

Răspunsuri

Poate ceasul tău, nu este destinat pieței din Europa. L-ai resetat și configurat de la zero, că poate te înregistrezi pe România?

Un alt coleg de comunitate a reușit sa activeze number share. Redau mai jos postarea lui
"FEEDBACK-ul FINAL este POZITIV.

NUMBER SHARE de la Orange poate fi folosit cu ORICE APPLE WATCH COMPATIBIL (GPS + Cellular), ACHIZIȚIONAT de ORIUNDE în lume (atenție la China, totuși).
Trebuie doar sa faceți în prealabil update la iOS 13.3, respectiv la WatchOS 6.1.1, apoi urmați instrucțiunile de pe portalul Orange. Merge perfect. Limitări: nu merge SMS clasic, nici notificări WhatsApp. Tehnologia este încă tânăra.

MULȚUMESC ORANGE Romania pentru ca ai adus PRIMUL pe piața românească TEHNOLOGII AVANSATE, cum ar fi E-SIM și NUMBER SHARE."
https://comunitate.orange.ro/questions/2139096-refera-noul-serviciu-number-share

Am discutat cu cei de la Relatii cu Clientii si nu isi pot explica de ce nu functioneaza. Ei spun ca daca nu este cumparat de la ei si este din US...nu functioneaza!

L-am resetat de 3 ori pana acum si tot aceeasi eroare intampin.

Am deja facut update la iOS 13.4.1, respectiv la WatchOS 6.2.1....tot nu merge...

multumesc pt Link-ul de discutie....inteleg ca modelul A2095, nu este compatibil cu orange, nici măcar nu poate fi configurat. CE PORCARIE! ....ORANGE poate reusita sa faceti ceva in sesnsul asta....:((

Nu e nici o porcarie Orange. Va tenteaza preturile de pe alte site-uri dar nu va ganditi ca device-urile s-ar putea sa nu meargă in retea. Deschideti ochii pe viitor inainte de a cumpara ceva de aiurea pentru cativa lei in minus.Multi sfatosi ma "compatimesc" ca imi iau gadgeturile DOAR de la Orange,dar da,dau ceva in plus dar dorm linistit si in privința garantiei dar si a funcționalității.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!