Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Plată cu nr. Tel

Deci vreau sa îmi bag numărul de telefon ca metodă de plată , am abonamet si nu îmi apare optiunea imi apare doar sa bag un card si un cod psf , am nevoie urgentă de un raspuns ! Mulțumesc anticipat

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Plata cu numărul de telefon??..
Eu nu am auzit de această variantă..
Există aplicații prin care se pot face plăți cu telefonul, dar, nu cu numarul de telefon, ci cu aplicații care au înregistrate carduri.
Plata pe factura poti avea pentru cazul în care achiti diverse taxe (taxa de pod sau transport) pentru care dai sms sau încărcarea unei cartele prepay..
N-am auzit pana acum sa-ti faci cumpărăturile si sa achiti cu numarul de telefon.. din ce stiu, inca nu s-a ajuns acolo..

Eu cred că se referă la reîncărcarea prepay de pe un număr de abonament, cu plata pe factură! Oricum, nu e prea clar la ce se referă exact inițiatorul.

Poate va reintra si va oferi mai multe informatii. Ca asa ne dam fiecare cu presupusul.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@Gabi321076, ai găsit răspunsul la intrebarea ta?
Revino, te rog, în Comunitate și oferă-ne mai multe detalii. Te așteptăm.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!