Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

3 aplicații preferate pe mobil

Salut tuturor!

M-am gândit să pornim weekendul cu un joc. Ce ziceți?

Aștept răspunsul vostru la următoarea întrebare: "Dacă ar fi să păstrezi doar 3 aplicații pe telefon, care ar fi acelea și de ce?" (pe lângă aplicația de web browser)

 

Eu folosesc foarte multe aplicații și pentru mine este o adevărată provocare să aleg doar 3 :) Dar aș păstra WhatsApp ca sa pot vorbi cu cei dragi, Spotify pentru a asculta muzică și podcast-uri și Instagram pentru inspirație, pentru că îmi place să postez și să văd ce mai fac prietenii și pentru că mă ocup de câteva conturi pentru care postez conținut.

 

Voi ce aplicații ați păstra și de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Interesant subiect, si raspunsuri foarte variate.
Ce as pastra eu? Aplicatia de la banca, pentru ca platesc totul online, aplicatia ce tine de office suite, pentru ca am nevoie sa citesc/scriu diverse documente si ultima aplicatie ar fi cea cu ajutorul careia platesc diverse, prin scanarea acelui cod QR.
Restul aplicatiilor, pot fi accesate si din browser, nefiind necesar sa ai o aplicatie.
Mihaela, bine ca e doar un exercitiu pe care l-am facut, pentru ca altfel cred ca 80% dintre noi am fi luat-o razna;))daca ar fi sa ne intoarcem acum la nokia 1100, la simplu, la apeluri si mesaje simple nu video sau multimedia.
Aceasta industrie s-a dezvoltat foarte mult si se dezvolta in continuare, si toate acestea cu un pret pe care il platim zilnic toti: dependenta!

Salutare, cred ca cea mai importanta pentru mine ramane comunicarea deci pe primul loc what’s up, al doilea il ocupa cu siguranta planning financiar, si urmatoarea ar fi emag la egalitate cu facebook, acestea ar fi alegerile mele cu aplicatiile folosite cel mai des.

Poate-s mai inapoiat / Dar am nevoie de Whatsapp / Suita OFFICE cred c-ar fi / Una de care nu m-as lipsi. /// Si sa mai zic de inca una? / De Calendar, ca uit intruna / Zile de nasteri, intalniri / Planficari plecari-sosiri. /// Pe restul eu le-am ignorat / Nu pentru ca le am in cap / Dar din browser le-accesez / Atunci cand le utilizez. /// Un e-banking, flashscore, mail / Plati de facturi e mai facil / Varianta browser mie-mi pare / Ca este mai cuprinzatoare.

Mă bucur că sunt atât de variate răspunsurile voastre și da, pentru mulți dintre noi este o provocare să alegem doar 3 aplicații :))
@Flo drăguță poezia, mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!