anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

3 aplicații preferate pe mobil

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

M-am gândit să pornim weekendul cu un joc. Ce ziceți?

Aștept răspunsul vostru la următoarea întrebare: "Dacă ar fi să păstrezi doar 3 aplicații pe telefon, care ar fi acelea și de ce?" (pe lângă aplicația de web browser)

 

Eu folosesc foarte multe aplicații și pentru mine este o adevărată provocare să aleg doar 3 🙂 Dar aș păstra WhatsApp ca sa pot vorbi cu cei dragi, Spotify pentru a asculta muzică și podcast-uri și Instagram pentru inspirație, pentru că îmi place să postez și să văd ce mai fac prietenii și pentru că mă ocup de câteva conturi pentru care postez conținut.

 

Voi ce aplicații ați păstra și de ce?

19 Răspunsuri 19

DanielaH
Moderator
Offff, foarte grea intrebare! Doar 3? :) Aș alege Whatsapp-ul, pentru că trebuie să comunic în continuare, apoi aplicația de mobile banking, de care am devenit chiar dependentă, și ... ce greu e s-o aleg pe a treia ... cred că Flashscore, pentru că sportul e pasiunea mea și trebuie să fiu mereu la curent cu rezultatele și clasamentele. Pot totuși 4? Și Waze-ul? 🙂

Romeo_
Senior certificat
Facebook,Messenger,Youtube,daca ar fi să aleg doar 3 ;)))

Jay
Campion certificat
Greu doar 3.. pentru ca sunt necesare mai multe.. De exemplu, yahoo mail unde intra?.. Cred ca astea ar fi.. Whatsapp pentru școală și prieteni.. Messenger pentru facebook friends.. Mobile banking.. trebuie sa fiu cu ochii pe cei care râvnesc la banii altora ☺..

TheSpecialist
Maestru
Facebook, fără îndoială, ca poate tine loc și de chat, YouTube iarăși este fără doar și poate un must have și bineînțeles Orange Money, ca vorba aia pt restul exista Mastercard, ma rog Visa.

Anonim
Neaplicabil
Da! Foarte grea întrebare! :)) Aș păstra WhatsApp pentru conversații esențiale cu cei din familie și prieteni. Aș păstra TuneIn pentru că sunt dependent de muzică și ascult foarte mult radiouri străine cu muzică excelentă. A treia aplicație pe care aș păstra-o este YouTube, am o grămadă de abonamente la canale de high-tech fără de care mi-ar fi greu 😉

delfinas
#StarMember
Și mie mi-e greu sa aleg... As păstra FB, sa văd, din postări că prietenii sunt bine, trăiesc, Instagram, pt că îmi place să fotografiez (dacă mi se permite un pic de reclamă, acolo sunt delfinas2005 🙂 ), sa postez și să mă inspir din imaginile altora și...hmmm, greu... aplicația de radio, pt că ascult mult când nu-s acasă.

Florin_D
Cunoscător certificat
Știu că sunt puțin mai altfel eu, dar aplicațiile care-mi plac și le folosesc destul de des, pentru confortul meu sunt: Instagrame, Gree+ (aplicația aparatului de aer condiționat) și tp-link tapo (aplicația camerei de supraveghere pusă în casă pentru monitorizarea animăluțului de companie). Dar folosesc și alte aplicații destul de des și anume: WhatsApp, YouTube, Facebook. Am pus niste print screen-uri!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Foarte grea alegerea. WhatsApp, Facebook si candy crush , nu pot fără joc. As mai vrea sa păstrez și Netflix

Miha_Z
#StarMember
La mine nu e greu. Daca pe langa cele 3 aplicatii ati pus web browser-ul in paranteza e bine, ca acolo am acces la Comunitate. Si cum petrec ceva timp in Comunitate, as spune ca se afla prima in top. Apoi urmeaza Facebook pentru discutii cu prietenii si pentru a vedea ce se mai posteaza, WhatsApp din cauza grupurilor din care fac parte alaturi de prieteni, colegi... si You Tube fiindca pot urmari diverse seriale, clipuri si muzica.

tomaciprian
Cunoscător
Instagram,TikTok si Whatsapp!

Ascary
Campion certificat
Clar două aplicatii bancare,Orange Money si CEC Pay si Google Maps pentru supravietuire. Nu am cum sa pun aplicatii de socializare si divertisment inaintea aplicatiilor esentiale. Fereasca Al de Sus sa fim obligati sa folosim doar 3 aplicații. Pentru mine Note-le e asistentul meu personal,si secretara dar si calculatorul. Probabil ca daca as fi obligat doar la 3 aplicatii pe el as fi nevoit sa car laptopul după mine.Exclus 3 aplicatii. Minim 7 MihaelaC 🙂

Vio73
#StarMember
Orange Money, Watthapp și Facebook. De ce? Orange Money mă ajută la cumpărături, plată utilități, facturi, etc, wathapp-ul la comunicare, iar Facebook la socializare.

mihai_13
Maestru
whatsapp din 2012 .cinemagia din 2014 .flashscore din 2014

FaraUnID
Campion certificat
Altele decat aplicatiile care vin din fabrica: 1. Suita de securitate 2. Suita Office 3. Aplicatia de control a automatizarilor