Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

3 aplicații preferate pe mobil

Salut tuturor!

M-am gândit să pornim weekendul cu un joc. Ce ziceți?

Aștept răspunsul vostru la următoarea întrebare: "Dacă ar fi să păstrezi doar 3 aplicații pe telefon, care ar fi acelea și de ce?" (pe lângă aplicația de web browser)

 

Eu folosesc foarte multe aplicații și pentru mine este o adevărată provocare să aleg doar 3 :) Dar aș păstra WhatsApp ca sa pot vorbi cu cei dragi, Spotify pentru a asculta muzică și podcast-uri și Instagram pentru inspirație, pentru că îmi place să postez și să văd ce mai fac prietenii și pentru că mă ocup de câteva conturi pentru care postez conținut.

 

Voi ce aplicații ați păstra și de ce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Offff, foarte grea intrebare! Doar 3? :)
Aș alege Whatsapp-ul, pentru că trebuie să comunic în continuare, apoi aplicația de mobile banking, de care am devenit chiar dependentă, și ... ce greu e s-o aleg pe a treia ... cred că Flashscore, pentru că sportul e pasiunea mea și trebuie să fiu mereu la curent cu rezultatele și clasamentele.
Pot totuși 4? Și Waze-ul? :)

Facebook,Messenger,Youtube,daca ar fi să aleg doar 3 ;)))

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Greu doar 3.. pentru ca sunt necesare mai multe.. De exemplu, yahoo mail unde intra?..
Cred ca astea ar fi..
Whatsapp pentru școală și prieteni..
Messenger pentru facebook friends..
Mobile banking.. trebuie sa fiu cu ochii pe cei care râvnesc la banii altora ☺..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Facebook, fără îndoială, ca poate tine loc și de chat, YouTube iarăși este fără doar și poate un must have și bineînțeles Orange Money, ca vorba aia pt restul exista Mastercard, ma rog Visa.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Da! Foarte grea întrebare! :))
Aș păstra WhatsApp pentru conversații esențiale cu cei din familie și prieteni.
Aș păstra TuneIn pentru că sunt dependent de muzică și ascult foarte mult radiouri străine cu muzică excelentă.
A treia aplicație pe care aș păstra-o este YouTube, am o grămadă de abonamente la canale de high-tech fără de care mi-ar fi greu ;)

Și mie mi-e greu sa aleg... As păstra FB, sa văd, din postări că prietenii sunt bine, trăiesc, Instagram, pt că îmi place să fotografiez (dacă mi se permite un pic de reclamă, acolo sunt delfinas2005 :) ), sa postez și să mă inspir din imaginile altora și...hmmm, greu... aplicația de radio, pt că ascult mult când nu-s acasă.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Știu că sunt puțin mai altfel eu, dar aplicațiile care-mi plac și le folosesc destul de des, pentru confortul meu sunt:
Instagrame, Gree+ (aplicația aparatului de aer condiționat) și tp-link tapo (aplicația camerei de supraveghere pusă în casă pentru monitorizarea animăluțului de companie). Dar folosesc și alte aplicații destul de des și anume: WhatsApp, YouTube, Facebook. Am pus niste print screen-uri!

La mine nu e greu. Daca pe langa cele 3 aplicatii ati pus web browser-ul in paranteza e bine, ca acolo am acces la Comunitate. Si cum petrec ceva timp in Comunitate, as spune ca se afla prima in top.
Apoi urmeaza Facebook pentru discutii cu prietenii si pentru a vedea ce se mai posteaza, WhatsApp din cauza grupurilor din care fac parte alaturi de prieteni, colegi... si You Tube fiindca pot urmari diverse seriale, clipuri si muzica.

Instagram,TikTok si Whatsapp!

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
3748 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Clar două aplicatii bancare,Orange Money si CEC Pay si Google Maps pentru supravietuire. Nu am cum sa pun aplicatii de socializare si divertisment inaintea aplicatiilor esentiale. Fereasca Al de Sus sa fim obligati sa folosim doar 3 aplicații. Pentru mine Note-le e asistentul meu personal,si secretara dar si calculatorul. Probabil ca daca as fi obligat doar la 3 aplicatii pe el as fi nevoit sa car laptopul după mine.Exclus 3 aplicatii. Minim 7 MihaelaC :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Orange Money, Watthapp și Facebook. De ce? Orange Money mă ajută la cumpărături, plată utilități, facturi, etc, wathapp-ul la comunicare, iar Facebook la socializare.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

whatsapp din 2012 .cinemagia din 2014 .flashscore din 2014

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Whats app pentru comunicare, Waze pentru trafic și poliție și a treia, probabil Speedtest, că îmi place să testez rețeaua de telefonie mobilă :D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!