Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Spotify Premium Family, lansat în România

Abonamentul Family pentru conturile Premium de Spotify poate fi contractat şi în România, după ce compania suedeză a activat “în tăcere” această opţiune, potrivit News.ro.
Fără o comunicare oficială din partea Spotify, în secţiunea de abonare a site-ului dedicat serviciului de streaming a apărut opţiunea Premium Family şi pentru utilizatorii din România. Premium Family costă 8 euro şi acomodează până la 6 persoane, cu condiţia ca acestea să locuiască la aceeaşi adresă. Spre deosebire de serviciile de streaming video, unde politicile privind share-uirea conturilor sunt mai relaxate, aici se accesează datele de localizare pentru a se urmări dacă utilizatorii care împart un astfel de abonament se află la aceeaşi adresă.
Detalii aici:
https://www.economica.net/spotify-premium-family-lansat-i...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu nu prea mă văd plătind un abonament lunar, pentru a asculta muzică.. Și, prețul mic este valabil dacă locuiesc toate cele 6 persoane la aceeași adresa.. plus că trebuie să fie localizate pentru a se asigura de acest lucru.. whaaaat?!.. :))

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@Vio73, tu ce părere ai? Ești interesat de Spotify Premium Family? Cu ce avantaje vine?
Eu mă întreb dacă o fi rentabil și pentru familiile cu doar 2 persoane.

Eu nu prea mă văd plătind un abonament lunar, pentru a asculta muzică.. Și, prețul mic este valabil dacă locuiesc toate cele 6 persoane la aceeași adresa.. plus că trebuie să fie localizate pentru a se asigura de acest lucru.. whaaaat?!.. :))

Sunt de aceeasi parere cu tine Jay. Atat timp cat avem variante gratis de ascultare a muzicii pentru ce as incheia un abonament lunar contra cost? Cand vreau sa ascult muzica fie accesez You Tube, fie caut un post de muzica.

Va puteti activa Youtube Premium care vine si cu youtube music si cu google play music la numa 8 lei lunar sau 12 lei lunar pe familie. trebuie doar un vpn de India in momentul in care activezi abonamentul, dupa care nu mai ai nevoie de acel vpn.

RstdWoo
RstdWoo

RstdWoo

User level
Nivel
2
895 / 2000
puncte
Custom field 2
RstdWoo

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!