Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum activez o opțiune Orange PrePay?

Pentru că sunt mulți utilizatori PrePay în Comunitate, ne-am gândit că ar fi util un topic dedicat modalităților prin care se poate activa o opțiune.

 

  • Dacă ai abonament poți cere ajutorul Chatbot-ului Djingo pentru a activa o opțiune pe un număr Orange PrePay;
  • Poți activa din contul tău My Orange, secțiunea „Opțiuni și tarife / Modificare opțiuni" sau din aplicația My Orange, secțiunea "Reincarca";
  • Direct pe site, cu cardul bancar (https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/by-card/steps/1/minutes);
  • Din aplicația Orange Money;
  • Apelând serviciul Self Care *100#, ramura “Opțiuni”;
  • De pe un abonament Orange cu plata pe factură (din contul My Orange sau *100#).

 

Pentru opțiunile cu internet inclus, acestea se pot activa prin trimiterea unui SMS la 321 (ex. “net6” pentru opțiunea de 6 euro credit).

 

Pentru verificarea consumului și a resurselor disponibile din opțiune, vă recomandăm să folosiți contul My Orange. Este foarte simplu și eficient.

 

Puteți consulta opțiunile PrePay si oferta curentă aici: https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

 

Voi ce variantă / variante folosiți pentru activarea opțiunilor? Mai cunoașteți și alte metode?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte clar si concis! Multumim! Eu de obicei activez aceeasi extraoptiune, si nu fac decat sa ma asigur luna de luna ca am credit in cont pentru a se reactiva automat. Daca nu se intampla acest lucru din diverse motive, activez online din contul my orange.

Multumim de info :) Mai demult aveam grija sa am in cont suma necesara inainte sa expire creditul, e drept ca aveam o optiune care nu mai era in oferta curenta si mi se parea o intreaga aventura sa o reactivez apeland *100#, dar de cand nu mai beneficiez de acea optiune incarc direct de pe abonamentul sotului. Bine, si inainte, tot de pe abonamentul lui se incarca, doar ca cu credit :))

@MihaelaC intradevar foarte util topicul pentru clientii Prepay Orange dar si pentru abonatii care obisnuiesc sa incarce cartelele Prepay proprii sau ale rudelor ori cunostintelor,iar postul frumos structurat. Multumim.

Eu incarc foarte rar cartela pre pay dar atunci când doream sa încarc am folosit home bank unde exista posibilitatea sa încarc orice cartela.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3664 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Ocazional mai incarc si eu cate o cartela, fiindca majoritatea rudelor sunt pe abonament. Reincarcarea o fac din My Orange direct cu optiunea dorita.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!