Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce condiții trebuie sa îndeplinească un telefon pentru a realiza o fotografie 3D?

Ați făcut o fotografie 3D cu telefonul? Ce modele de telefoane pot face o astfel de fotografie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Exista destul de multe telefoane capabile sa traga fotografii simple sau panoramare in 3D. Unele pot face nativ asta, altele pot fi ajutate sa traga 3D cu ajutorul unor aplicatii.

Al meu Huawei, model lansat in 2018, poate realiza fotografii 3D nativ.

Deci e nevoie de o aplicatie pt a face aceste fotografii?Intreb pt ca eu nu am auzit de tel care sa faca fotografiile 3D,poate doar cele mai noi 2019-2020.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Dupa cum am spus, unele telefoane pot face nativ acest lucru iar pentru altele este necesar instalarea unei aplicatii dedicate. Asta nu inseamna in mod automat ca toate telefoanele pot fotografia si panorama 3D.

Ca si conditii principale ar fi puterea mare de procesare si senzor Gyroscope pentru a putea realiza efectul de 3D. Am si eu cateva poze 3D realizate cu al meu Huawei, dar nu le pot incarca aici din simplul fapt ca fiecare poza in parte are undeva intre 50 MB - 60 MB.

Din ce stiu eu, facebook a implementat fotografia 3D, si nu e nevoie sa ai un telefon care sa faca poze 3D, ci unul putin mai performant, ca de ex in cazul iPhone, de la gama iphone 7 in sus.
Cat despre telefoanele care pot face poze 3D, am gasit pe wikipedia informatii punctuale:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_3D-enabled_mobile...
Din ce am vazut, foarte multe lansate in China.
Cat despre aplicatii cu ajutorul carora poti face poze 3D, am vazut una interesanta Lucidpix.

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!