anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

"Number Share" pentru persoane juridice

Tudor_12
Începător
Poate sa-mi spuna cineva de ce un serviciu ca "Share Number" este lansat doar pentru persoane fizice in prima faza si doar pentru perzoane juridece GOLD in faza 2. Este frustrant sa astepti ca sa te poti abona (cu bani) la un serviciu anuntat acum sase luni. Ma face sa ma simt ca un abonat Orange, dar nu prea.
"Number Share" este un serviciu care sa creeze frustrari ?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Update: serviciul Number Share este disponibil acum și pentru clienții persoane juridice. Activarea se face în orice Orange Shop.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
@Tudor, bun venit în Comunitatea Orange! Multumim pentru postare. Ne vom interesa și vom reveni cu un răspuns.

DanielaH
Moderator
Momentan serviciul Number Share este disponibil doar pentru persoane fizice și o anumită categorie de persoane juridice. Avem în lucru dezvoltarea lui pentru toti clienții business, dar nu putem confirma acum o dată fixă de implementare. Este vorba de sistemte diferite, aplicații diferite și procese diferite pentru clienții persoane fizice și cei persoane juridice și din această cauză apar întârzieri la lansare. Echipa noastră de dezvoltare face tot posibilul ca pentru viitoarele produse și servicii care se adresează ambelor segmente să avem o dată de lansare comună. Nu ne dorim frustrări pentru clienții noștri sub nicio formă. Vom anunța aici când serviciul va fi disponibil și pentru toți clienții de tip business.

Tudor_12
Începător
Buna Daniela. Raspunsul tau este un pic incorect. Serviciul la ora asta este disponibil pentru persoane juridice 100%, dar cu conditia sa fie client "Gold". Sincer nu cred ca sunt sisteme diferite intre o persona juridica " GOLD" si persoana juridica "Non-Gold". La sisteme tehnice ma refer. Modul in care este lansat acest serviciu are un aer putin cominist. Se pare ca la ora asta doua lucruri nu se stiu sigur cand vor fi gata: vaccinul pentru Covid 19 si serviciu "Number Share" de la Orange.

green2all
Junior
În România serviciile ține de modul nostru de gândire, din păcate. În loc sa ne dorim să ajutăm am început să facem reguli sau să le copiem/adaptăm de obicei prost. Ca sa dau un exemplu: am cumpărat un iPhone 11 pro pentru fiica mea. În maxim 1 luna l-a scăpat pe jos. Era funcțional dar 2-3mm dintr-un colt al ecranului se înnegrise. Am fost la Service și ... am fost certat aproape pus la zid ... Bineînțeles ca mi-au înmânat hârtie ca a ieșit din garanție bla, bla. Dar ideea era cu eu cautam o rezolvare. Am gasit-o în Emirate unde am plătit 25% din valoarea telefonului și am luat unul nou în schimbul celui vechi. A fost vorba de alta abordare 🙂

DanielaH
Moderator

Update: serviciul Number Share este disponibil acum și pentru clienții persoane juridice. Activarea se face în orice Orange Shop.

green2all
Junior
Confirm faptul ca serviciul Number share este valabil si pentru persoane juridice. Din pacate trebuie facut un drum pana la un magazin Orange, ceea ce este incomod cand ne mai si gandim la digitalizarea Romaniei, dar merge si asta conteaza mai mult. @Daniela Multumesc pentru implicare/comunicare!