Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Concerte Drive In

Concerte Drive In

Asa cum stim cu totii starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale si majoritatea concertelor au fost amânate. Probabil nici festivaluri nu vom avea in aceasta vara, din pacate.
Unii artisti se gandesc sa organizeze concerte in sistemul Drive In adica accesul si vizionarea concertului se va face din masina. Ce parere aveti? Ati merge la un astfel de concert?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Interesant. Sunt curioasă unde vor găsi locații pentru astfel de evenimente :) și cum se vor desfășura, sonorizare și alte aspecte ce țin de organizare și show.
Am văzut prin filmele vechi cinema Drive In și cred că ar putea prinde, însă în vremurile noastre trebuie să fie ceva WOW, nu doar o proiecție pe un ecran.
Parcă era în parcarea de la Mall Băneasa un astfel de cinema, dar nu am fost niciodată și cred că ar putea avea succes inclusiv acel cinema vara aceasta

Late edit. Primul concert Drive in
https://www.infomusic.ro/2020/05/delia-anunta-primul-conc...

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Personal ,compar cinematografele drive in ca o baie in piscina, in costumul de ginere. La început vor fi curioși care sa meargă dar cu siguranță vor fi putini care să și stea în mașină până la final așa cum se cere. As fi curios sa vad participanții la un concert Buuren ori Guetta cum stau cuminți în mașină și își savureaza pop-cornul.

Am auzit despre aceste evenimente de la Stiri si ca locatii ziceau pentru moment de Bucuresti si Galati. Nu cred ca as merge la concerte drive in, sa stau cu orele inchisa in masina fara posibilitatea de a cobora si face putina miscare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!