Întrebare fară răspuns

Pot cere un nou numar de telefon si sa reactivez cu el o cartela SIM Orange care a expirat?

Pot cere un nou numar de telefon si sa reactivez cu el o cartela SIM Orange care a expirat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Este vorba despre un SIM PrePay căruia i-a expirat perioada de grație?
Poți găsi aici mai multe informații https://comunitate.orange.ro/questions/2288748-activa-cartela-reincarcabila-expirat.
Te așteptăm cu mai multe detalii.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut!.. Din ce înțeleg eu, tu vrei un numar nou de telefon, dar, ai vrea sa-l activezi pe o cartela pe care o ai prin casa?!.. Pai dacă vrei un numar nou, cartela oricum este gratuita.. De ce ai vrea sa mai păstrezi o cartela veche? Exista posibilitatea sa se fi deteriorat între timp.. Se mai întâmplă..
Teoretic, daca transmiți seria după acea cartela, cred ca se poate, dar, sfatul meu este, dacă vrei un numar nou sa fie si cartela noua, ca e gratuita și nu exista riscul sa fie inutilizabila..
Daca am înțeles corect ce ai întrebat :)

Va mulțumesc tuturor care au răspuns. Eu locuiesc în SUA și contul meu prepay, când îl verific pe internet, încă arata ca am numărul în gratie, dar nu știu dacă am cartela cea buna. Am trimis un mesaj la Orange cu numărul cartelei sa fiu sigur ca am cartela SIM asociata cu numărul de telefon care este pe cont. Vreau sa re-încarc înainte de a ajunge în Romania în iunie pentru ca vreau sa pot folosi telefonul după ce ajung la Otopeni și plec cu mașina închiriata spre Brașov.

Să ne ții la curent cu ce răspuns primești și dacă mai este sau nu valabila cartela.
Mulțumim.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!