Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Sugestie îmbunătățire Orange Money

M-am gândit, după problema pe care am întâmpinat-o ieri, cu transferul bancar într-un cont IBAN din Orange Money, ca la următorul update să fie implementat un buton de informare, în care să îți atragă atenția să nu folosești caractere speciale (“. “, “, ", “+"). Fiindcă am vrut să plătesc întreținerea la bloc, numele asociației fiind lung, am utilizat semnele de punctuație (.) la prescurtare și "+" la denumirea blocului. Azi după ce m-am logat iar în aplicație, am vrut iar să plătesc, din nou nu știam cauza. Într-un final am tastat câteva cuvinte și butonul continuă s-a activat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Orice sugestie de îmbunătățire e binevenită! Și eu o să plătesc în curând întreținerea (pentru prima oară din Orange Money) și îmi vor fi utile aceste informații. Mulțumim!

E bine ca ai elucidat misterul din cauza caruia nu puteai face transferul. E indicat ca aceste informatii sa fie la dispozitia clientului pentru a nu mai fi neclaritati.

Mihaela nu cred ca dezvoltatorii vor schimba ceva iar aceasta logică este pentru a elimina posibilitatea de a crea SQL INJECT . Adica un set de caractere care contine & sau ! in MD5 este harmless. De altfel algoritmul de cryptografie mai permisiv gen # hastag,ar face trimiteri la URL-uri si iar nu ar fi bine.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!