Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Lungime fibra optica in aer

Buna ziua,
As dori sa mi pun fibra optica, dar nu sunt asa aproape de infrastructura orange. Ar trebui ca fibra dumneavoastra sa fie prin aer intre 2 stâlpi, 45 m distanta. Este tehnic posibil?

Multumesc,
Mihai

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

În mediul urban, în interiorul blocurilor se folosește doar fibra optica, fără sârmă de susținere, în schimb în rural, ca să susțină fibra se folosește cu sârmă inclusă de diferite grosimi. Prin 1996, când a venit TV prin cablu la țară, întindeau cablu TV și atașat o sârmă de el, ca să nu rupă la întindere din cauza căldurii sau contractate iarna sau de la zăpadă. Prin 2005, au instalat cablu TV cu inserție metalică, mai gros și mai puțin predispus la variații ale semnalului tv, funcție de temperatura exterioară.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Fibra optică a revolutionat si conectat lumea. Poate 5G-ul sa o depășească ca si inventie :)) Bine,asta e "alta mancare de pește",dar ma refer asa ca revolutii in comunicare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!